Vloerverwarming Joure

Vloerverwarming is enorm comfortabel. Voor wonen en werk. Daarbij bespaart het ruimte, is het duurzaam en bovenal: Het bespaart een hoop kosten. Op jaarbasis kun je tot wel 20% besparen op je energierekening middels vloerverwarming. Ook in Joure profiteren mensen al van vloerverwarming. Wil jij ook profiteren van alle voordelen die vloerverwarming biedt en woon je in regio Joure? Je kunt bij Comfortfloors een gratis offerte op maat opvragen!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact

Infrezen, natbouw en meer - Vloerverwarming door Comfortfloors

We beschouwen onszelf als duizendpoot binnen de vloerverwarmingsbranche. Doordat we in het verleden allerlei klussen hebben gedaan weten we wat goed werkt voor de klant. Een doordacht advies, een lach op het gezicht en hard werken typeert Comfortfloors. We worden ondersteund door de beste materialen in het wereldje van vloerverwarming. We werken namelijk uitsluitend met de materialen van Robot. Robot is een Nederlandse fabricant van verdelers en andere benodigdheden voor vloerverwarming. 

Wist je dat je nu ook een hybride warmtepomp kan aansluiten op de vloerverwarming? Dat is extreem zuinig. Mogelijk gemaakt door de nieuwe hybride verdeler van Robot, de eerste op de markt!

Frezen vloerverwarming

Het infrezen van vloerverwarming wordt vaak aanbevolen in renovatieprojecten. Een vereiste hierbij is dat de ondervloer geschikt is. Wil je weten of je ondervloer geschikt is voor frezen? Neem dan even contact op. 

Natbouw vloerverwarming

Natbouw wil zeggen dat de vloerverwarming verwerkt wordt tijdens het storten van de ondervloer. Veelal wordt dit gedaan bij de bouw van nieuwe huizen of bedrijfshallen. 

Infrarood vloerverwarming

Over het algemeen legt Comfortfloors geen infrarood vloerverwarming aan. Dit heeft te maken met kwaliteit die wij willen leveren.

Comfortfloors: De expert in vloerverwarming in Noord Nederland

Comfortfloors is voornamelijk actief in Noord Nederland en ook als installatiebedrijf in Joure. Waar we begonnen zijn in Hoogeveen, zijn we inmiddels werkzaam in heel het Noorden. Plekken in de regio van Joure waar we al klussen hebben afgerond zijn: Heerenveen, Wolvega, Sneek, Leeuwarden, Lemmer, Drachten en meer.

Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1