Robot Vloerverwarming

ComfortFloors staat voor kwaliteit: daarom maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen om u de garantie te geven voor de beste implementatie van vloerverwarming. Robot vloerverwarming past daarom goed bij de filosofie van ComfortFloors en wordt standaard geïmplementeerd met 5 jaar garantie.

Robot vloerverwarming regelaar

Vloerverwarming van Robot: een Nederlands product

Als het nou gaat om verwarmingsbuizen, verdelers of de bedieningspanelen. Alle producten die wij gebruiken zijn afkomstig van Robot. Vanuit Alblasserdam wordt er sinds 1988 alle benodigdheden geleverd voor de installatie van een compleet vloerverwarmingsysteem. Alle producten worden in Nederlands gemaakt waardoor de kwaliteitscontrole meer dan uitstekend is.

Robot verdelers en andere producten 

Opstookprotocol Robot vloerverwarming

Als specialist in vloerverwarming en trots partner van Robot hebben wij een handig document samengesteld voor het opstoken van de vloerverwarming. Het opstookprotocol passend bij Robot vloerverwarmingsverdelers.

Opstookprotocol downloaden

Kan ik als particulier losse producten kopen?

De implementatie van vloerverwarming kan niet zomaar worden uitgevoerd waardoor je moet beschikken over specifieke kennis en apparatuur. Ons advies is dus ook om ten alle tijden contact op te nemen met de kundige installateurs van ComfortFloors zodat er geen verkeerde keuzes worden gemaakt.

Weet u al zeker dat u vloerverwarming wilt laten aanleggen? Vraag dan geheel vrijblijvend en digitaal een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een passend voorstel!

Goede samenwerking met ComfortFloors

ComfortFloors werkt dus uitsluitend met de producten van Robot. Zo kunt u genieten van het comfort van vloerverwarming, tegen een goede prijs, zonder verlies van kwaliteit. Daarbij komen uitstekende garantievoorwaarden, waardoor u niet in onzekerheid zit. 

Meer informatie over Robot Een offerte aanvragen bij ComfortFloors


Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1