Are you future proof?

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker, nu nieuwe woningen niet meer met een gasaansluiting worden geleverd en traditionele cv-ketels worden uit gefaseerd. Bij het verduurzamen van woningen is vloerverwarming daarom een heel vanzelfsprekende keuze.

Vloerverwarming duurzaam

Het water dat in een vloerverwarmingssysteem wordt verplaatst, heeft een lagere temperatuur dan het water in een reguliere cv-installatie. Alleen al daardoor is vloerverwarming een duurzamer alternatief dan centrale verwarming. 

Isolatie en vloerverwarming

Bij het verduurzamen van een woning is isolatie vaak één van de eerste stappen. Zeker wanneer daarbij niet alleen voor spouwmuurisolatie, maar ook vloerisolatie wordt gekozen, is dat een ideaal moment om meteen vloerverwarming te installeren. Een goed geïsoleerd huis heeft een optimale warmteopbrengst en daardoor rendeert de vloerverwarming uiteraard ook meteen stuk beter.

Vloerverwarming met een warmtepomp

Een duurzamer en nóg aantrekkelijker alternatief is het aansluiten van een vloerverwarmingssysteem op een warmtepomp. Deze haalt zijn energie uit de aarde of lucht en zet die om in warm water. Dat water kan vervolgens uit de kraan of in de wasmachine stromen, maar het kan ook in vloerverwarmingsbuizen worden gepompt.

Vloerverwarming voor bedrijven en particulier!

ComfortFloors is gespecialiseerd in vloerverwarming voor bedrijven en particulieren. Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming? Bent u op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid, energiebesparing en korte installatietijden? Dan bent u bij ComfortFloors aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van infrezen van vloerverwarming, maar ook voor traditionele vloerverwarming kunt u bij onze specialisten terecht.

ComfortFloors kenmerkt zich door haar goede prijs-kwaliteit verhouding en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloerverwarming. 

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1