Prijs & kwaliteit

ComfortFloors heeft ervoor gekozen om te gaan voor scherpe prijzen, maar met behoud van kwaliteit. Niet dat het één het ander volledig uitsluit, maar goedkoop kàn ook duurkoop worden. Onze prijzen zullen niet altijd concurrerend zijn. De reden hiervoor is dat wij gebruik maken van hoogwaardig kwalitatieve producten. Zo heeft u na installatie van de vloerverwarming er geen omkijken meer naar!

Om dit te kunnen realiseren maakt ComfortFloors gebruik van A-kwaliteit materialen. De verdelers welke wij plaatsen, zijn van het Nederlandse merk Robot en worden in eigen fabriek te Papendrecht geproduceerd. De moderne lasrobots voeren hierbij het laswerk uit en elk eindproduct wordt getest op werking en lekkages, door ze stuk voor stuk op druk te brengen.

Een ander bijzonder aspect aan deze verdelers is, dat ze vervaardigd zijn uit Europees geproduceerde stalen kokerprofielen met een unieke dikte van maar liefst 3 mm en voorzien zijn van een kunststof Grundfos pomphuis. Ook hier bestaan verschillen met andere verdelers waarbij andere pompen worden gebruikt en het staal minder dik is. Al met al bent u met onze Robot verdelers verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, waar standaard maar liefst 5 jaar garantie op gegeven wordt (in tegenstelling tot de 2 of 3 jaar die voor overige merken gelden).

De vloerverwarmingsbuis waar ComfortFloors mee werkt, is tevens van het merk Robot. Deze bestaat uit maar liefst 5 lagen, in plaats van de gebruikelijke 3 lagen buis. Deze buis wordt ook wel meerlagenbuis genoemd. Het grote verschil met de 3 lagen buis is dat de belangrijkste laag, de diffusie-dichte laag (EVOH laag), niet aan de buitenkant van de buis zit, maar beschermd wordt door een extra PE-RT laag. Hierdoor is de buis veel beter beschermd tegen beschadigingen en blijft de buis altijd zuurstofdicht. Op deze buis zit 50 jaar garantie en deze is KIWA/KOMO gecertificeerd (DIN 4726).

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1