Zakelijk

Ook voor u, als zakelijke klant, bent u bij ComfortFloors aan het juiste adres. Wij werken inmiddels al vele jaren samen met diverse installatie- en aannemersbedrijven. De kracht van ComfortFloors is dat wij u, ten aanzien van de vloerverwarming, volledig kunnen ontlasten.

Zo wordt voor ieder project een vloerverwarming legplan op maat gemaakt. Deze ontvangt u uiteraard, ruim voor aanvang van de aanleg, ter controle en ter goedkeuring. Op het legplan zal alle benodigde informatie worden vermeld. U dient hierbij te denken aan een duidelijke groepsindeling, verlegde lengte buis per groep en ook de afgifte per groep. Zo kunt u te allen tijde terugvallen op de informatie op de tekening bij bijvoorbeeld het inregelen van het systeem (met name bij gebruik van een warmtepomp). Heeft u voor uw project nog een warmteverliesberekening nodig? Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.

Zakelijk gezien richten wij ons niet alleen op de nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatiewerkzaamheden is ComfortFloors een betrouwbare partner. Wij zijn immers specialist in het infrezen van vloerverwarming in bestaande dekvloeren!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze kennis en kunde dan staan wij zeker open voor een vrijblijvend gesprek. Wellicht kunnen wij met u ook een prettige samenwerking aangaan.

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1