Kwaliteit

Sinds 1 januari 2024 is de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen van kracht. Bij ComfortFloors hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze vloerverwarmingssystemen. Wij leveren complete systemen van Robot Vloerverwarming BV, waarbij alle producten voorzien zijn van erkende kwaliteitskeurmerken.

Vloerverwarmingsbuizen dragen het Kiwa/Komo-certificaat, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zijn de stalen verdelers van Robot Vloerverwarming BV sinds eind 2023 uitgerust met het Kiwa LTV-CV keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat de stalen verdelers voldoen aan de strenge eisen voor lage temperatuur verwarming en centrale verwarming.

Vanaf januari 2024 hebben ook de composiet verdelers van Robot Vloerverwarming BV het Kiwa LTV-CV keurmerk ontvangen. Dit bevestigt dat ook onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en betrouwbaar zijn voor gebruik in uw vloerverwarmingssysteem.

Keurmerken zoals Kiwa, Komo en Kiwa LTV-CV zijn belangrijk om de kwaliteit van de toegepaste materialen aan te tonen. Bij ComfortFloors zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op de veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit van onze vloerverwarmingssystemen. 

Kies voor zekerheid en kwaliteit met de producten en diensten van ComfortFloors.

Offerte aanvragen

Alt title Alt title
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1