Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over onze producten, diensten of aanleg van vloerverwarming? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we u graag verder.

Type vloeren

Het aanleggen van de vloerverwarming kan op verschillende methodes voor verschillende vloersoorten. Wij zijn gespecialiseerd in zandcementvloeren, grindvloeren, betonvloeren, anhydrietvloeren en houten constructievloeren.
 

Dat kan! Bij een houten constructievloer is het mogelijk om Vloerverwarming toe te passen middels een gipsgebonden opbouwsysteem. Dit houdt in dat er eerst gipsgebonden platen worden gelegd en onderling met elkaar worden verlijmd.

Wij snappen dat het voor u best lastig kan zijn om te achterhalen wat voor type vloer u heeft. Immers hebben bijna alle vloeren een grijze beton kleur. Natuurlijk zijn wij er ook om u daarbij te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Materialen

ComfortFloors werkt met de producten van Robot. Zo kunnen wij u een uitstekende kwaliteit aanbieden tegen een goede prijs en garantie.

Al met al bent u met onze Robot verdelers verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, waar standaard maar liefst 5 jaar garantie op gegeven wordt (in tegenstelling tot de 2 of 3 jaar die voor overige merken gelden).

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1