Vloerverwarming Friesland

Wij van ComfortFloors zijn al jarenlang gespecialiseerd in de aanleg van vloerverwarming voor zowel bedrijven, als voor particulieren. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Hoogeveen, te Drenthe, begrijpen wij dat u in Friesland ook wilt genieten van de voordelen die vloerverwarming te bieden heeft! 

Vloerverwarming laten aanleggen in Friesland

Het grootste, en bekendste, voordeel dat vloerverwarming met zich meebrengt is het bieden van meer comfort middels een verwarmde vloer. In de koude maanden heeft u dankzij de vloerverwarming bijvoorbeeld geen last meer van koude voeten, maar zijn ze lekker warm. Naast het comfortabler maken van uw woon- of werkomgeving biedt vloerverwarming nog veel meer voordelen. Zo verbeterd het de luchtkwaliteit van uw ruimtes en werkt vloerverwarming energiebesparend; een prettige bijkomstigheid in deze tijden van stijgende gasprijzen!

Wist u dat het zelfs mogelijk is om vloeren te laten koelen? Hiermee behouden uw ruimtes in de warmere maanden een aangename temperatuur. Dit is echter wel een extra functie die niet bij het standaard pakket wordt meegeleverd. 

Bekijk wat er mogelijk is!

 

voorbeeld installatie vloerverwarming

 

Waarom ComfortFloors?

Bij comfortFloors hebben wij ervoor gekozen om kwaliteit betaalbaar te houden. Dit doen wij onder andere door gebruik te maken van de beste kwaliteit materialen, waarop wij een garantie bieden van maar liefst 5 jaar. Verder maken wij gebruik van een ALL-IN concept. Met deze werkwijze ontnemen wij u van al uw zorgen!

Vraag een offerte aan

De investering die het aanleggen van vloerverwarming bedraagt, verschilt per situatie. Zo speelt de grootte van de ruimte bijvoorbeeld een grote rol. Om een precieze offerte voor u op te stellen, vragen wij u  om een offerte bij ons aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en binnen enkele minuten gedaan. 

Vraag een offerte aan

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1