De vloerverwarming installateur van Friesland

Vloerverwarming Friesland

Wij van ComfortFloors zijn al jarenlang gespecialiseerd in de aanleg van vloerverwarming voor zowel bedrijven, als voor particulieren. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Hoogeveen, te Drenthe, begrijpen wij dat u in Friesland ook wilt genieten van de voordelen die vloerverwarming te bieden heeft! 

Gratis offerte aanvragen Contact

Vloerverwarming laten aanleggen in Friesland

Het grootste, en bekendste, voordeel dat vloerverwarming met zich meebrengt is het bieden van meer comfort middels een verwarmde vloer. In de koude maanden heeft u dankzij de vloerverwarming bijvoorbeeld geen last meer van koude voeten, maar zijn ze lekker warm.

Naast het comfortabler maken van uw woon- of werkomgeving biedt vloerverwarming nog veel meer voordelen. Zo verbeterd het de luchtkwaliteit van uw ruimtes en werkt vloerverwarming energiebesparend; een prettige bijkomstigheid in deze tijden van stijgende gasprijzen!

Ons werkgebied in Friesland

Eigenlijk zijn we in heel Friesland actief en hebben we al vele klussen hier mogen afronden in plaatsen als: Heerenveen, Leeuwarden, Steenwijk, Drachten, Sneek, Wolvega, Joure, Lemmer, Harlingen, Dokkum, Oosterwolde, Makkum, Bolsward, Gorredijk, Buitenpost, Kollum, Akkrum, Grou, Koudum, Appelscha, Balk, Franeker en meer.

Wist u dat het zelfs mogelijk is om vloeren te laten koelen? Hiermee behouden uw ruimtes in de warmere maanden een aangename temperatuur. Dit is echter wel een extra functie die niet bij het standaard pakket wordt meegeleverd. 

Bekijk wat er mogelijk is!

Het infrezen van vloerverwarming in Friesland

Bij ComfortFloors bieden wij verschillende methodes aan om vloerverwarming aan te leggen, waaronder het infrezen van vloerverwarming. Bij het infrezen van vloerverwarming wordt de vloer open gefreesd en wordt de verwarming erin geplaatst. Het voordeel van deze methode is dat de vloer niet verhoogd wordt, wat vooral bij renovaties handig kan zijn.

Infrezen van vloerverwarming in Friesland

De beste installateur voor vloerverwarming in Friesland

Bent u op zoek naar de beste installateur voor vloerverwarming in Friesland? Dan bent u bij ComfortFloors aan het juiste adres. Wij hanteren een ALL-IN concept, waarbij wij gebruik maken van de beste kwaliteit materialen en u een garantie bieden van maar liefst 5 jaar. ALL-IN wil zeggen dat we u volledig ontzorgen op het gebied van vloerverwarming. Hoe fijn is dat? Daarnaast bieden wij een vrijblijvende offerte aan om de investering voor het aanleggen van vloerverwarming te bepalen.

  • Gratis offerte, waardoor je je investering inzichtelijk maakt voor aanschaf.
  • ALL-IN concept. Geen kopzorgen, alles inbegrepen. 
  • Uitsluitend de beste materialen worden gebruikt. We weigeren dan ook klussen met materiaal dat niet aan onze eisen voldoet.
  • Sinds 2000 al expert in vloerverwarming. Een echte specialist in het vakgebied.
  • Snelle service. Soms zijn we binnen een dag al klaar!

Wat kost vloerverwarming aanleggen in Friesland?

Vloerverwarming is een investering voor de lange termijn. Al kun je op de korte termijn al een hoop terugverdienen. Vloerverwarming aanleggen in Friesland kost tussen de 25,- en de 50,- per m². Bij Comfortfloors zorgen we altijd voor een voordelige prijs. En vergeet niet, het is een investering die op de lange termijn makkelijk terugverdiend kan worden mits een specialist het aanlegd. Dat voorkomt narigheden in de toekomst!

Vraag een gratis offerte voor vloerverwarming in Friesland aan

De investering die het aanleggen van vloerverwarming bedraagt, verschilt per situatie. Zo speelt de grootte van de ruimte bijvoorbeeld een grote rol. Om een precieze offerte voor u op te stellen, vragen wij u  om een offerte bij ons aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en binnen enkele minuten gedaan. 

Laat ComfortFloors u helpen om de stap te zetten naar een warmere, comfortabelere en energiezuinigere toekomst!

Offerte aanvragen Ik heb nog een vraag

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1