Vloerverwarming Drachten

Bij ComfortFloors bieden wij hoogwaardige vloerverwarmingssystemen in Drachten en omgeving aan. Onze vloerverwarming is duurzaam en energiezuinig, wat resulteert in een lagere energie rekening.. Met onze jarenlange ervaring binnen de branche kunnen we u de kennis bieden die nodig is om de juiste beslissing te nemen. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan Contact

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Er zijn verschillende redenen waarom vloerverwarming de beste keuze kan zijn voor uw woning. Hieronder hebben wij de belangrijkste voordelen van vloerverwarming op een rijtje gezet:

  1. Energiezuinig: Vloerverwarming kan onder andere aangesloten worden op (hybride) warmtepompen. Dit bespaart energie. Het vermindert ook uw ecologische voetafdruk.
  2. Comfortabel: Met vloerverwarming geniet u van een gelijkmatige warmteverdeling in uw huis. Hierdoor ontstaan er geen koude plekken en kunt u uw woning gelijkmatig verwarmen.
  3. Ruimtebesparend: Radiatoren kunnen veel ruimte in beslag nemen, terwijl vloerverwarming onzichtbaar is en uw interieur niet verstoort.
  4. Gezond: Vloerverwarming creëert een gezond binnenklimaat, omdat er geen luchtverplaatsing plaatsvindt. Hierdoor wordt stofcirculatie verminderd en blijft de luchtvochtigheid op peil.

Ook in de regio van Drachten zijn we actief. Zo hebben we eerder al projecten mogen afronden in: Gorredijk, Burgum, Surhuisterveen, Leeuwarden, Heerenveen, Akkrum, Grou, Oosterwolde, Buitenpost en meer. 

Onze vloerverwarmingssystemen

Bij ComfortFloors bieden wij een breed scala aan vloerverwarmingssystemen aan. Van droogbouw- en natbouwsystemen tot vloerverwarming voor renovaties, wij hebben voor vrijwel elke situatie een geschikte oplossing. Onze deskundige installateurs zorgen voor een professionele installatie en nemen daarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht.

Onze systemen worden geleverd met een uitgebreide garantie en onze klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Bij ComfortFloors streven wij naar 100% klanttevredenheid en daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en producten van onze leverancier Robot.

Waarom kiezen voor ComfortFloors?

Wij begrijpen dat er veel aanbieders van vloerverwarming zijn in Drachten en omgeving, maar bij ComfortFloors zijn wij ervan overtuigd dat wij de beste keuze zijn. Hieronder hebben wij enkele redenen opgesomd waarom u voor ComfortFloors zou moeten kiezen:

  1. Deskundig advies: Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming naadloos aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.
  2. Hoogwaardige materialen: Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en producten. Hierdoor bent u verzekerd van duurzame en betrouwbare vloerverwarmingssystemen die, met een garantie van maar liefst 5 jaar, jarenlang mee zullen gaan.
  3. Professionele installatie: Onze deskundige installateurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de installatie van vloerverwarmingssystemen. Wij zorgen voor een professionele installatie en nemen daarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht.
  4. Uitstekende klantenservice: Bij ComfortFloors staat de klant centraal. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden daarom uitstekende klantenservice. Onze emedewerkers zijn altijd bereikbaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Conclusie: Kies voor vloerverwarming en maak de kosten inzichtelijk met een gratis offerte

Bij ComfortFloors bent u verzekerd van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen die duurzaam, energiezuinig en comfortabel zijn. Wij bieden deskundig advies, hoogwaardige materialen, professionele installatie, uitstekende klantenservice en aantrekkelijke prijzen. Onze vloerverwarmingssystemen zijn geschikt voor veel verschillende vloersoorten en worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Een gratis offerte aanvragen Contact opnemen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1