Vloerverwarming Leeuwarden

Heeft u besloten om vloerverwarming in Leeuwarden te laten aanleggen? Een goede keuze! Vloerverwarming brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Zo creëert u aan de ene kant een aangenamere temperatuur in uw woning of bedrijf terwijl u aan de andere kant bespaart op uw energiekosten. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen als het aankomt op de aanleg van vloerverwarming. 

Gratis offerte aanvragen

Vloerverwarming aanleggen in Leeuwarden

Het aanleggen van de vloerverwarming hangt van verschillende factoren af. Hierbij speelt uw vloersoort een grote rol. Een veel voorkomende methode is het infrezen van vloerverwarming. Het infrezen van vloerverwarming kunnen wij echter alleen in een afwerkvloer (zandcement) of in een anhydrietvloer. Dankzij het infrezen wordt de vloerverwarming rechtstreeks aangelegd op de dekvloer. Infrezen is een relatief voordelige installatiemethode waarbij het mogelijk is om (afhankelijk van de vierkante meters) uw vloerverwarming al binnen één dag aan te leggen.

Ook in de regio Leeuwarden is Comfortfloors actief met het leggen van vloerverwarming. Zo hebben we al mooie klussen mogen voltooien in: Stiens, Dokkum, Buitenpost, Winsum, Burgum, Harlingen, Grou, Akkrum, Sneek, Bolsward, Joure, Heerenveen, Drachten, Surhuisterveen en meer! Kortom, we zijn actief in heel Friesland.

Ik weet niet zeker welk type vloer ik heb

Begrijpelijk! In sommige gevallen kan het inderdaad moeilijk zijn om precies te weten wat voor vloer u nou eigenlijk heeft. Ons team van experts staat u uiteraard graag bij om hiermee te helpen. Bij het aanvragen van een offerte kunt u namelijk beeldmateriaal naar ons opsturen. Veel woningen beschikken over een kruipluik. In dit gat is vaak goed te zien uit welk type vloer de woning bestaat. Door een foto van dit gat te maken en deze naar ons op te sturen, kunnen wij achterhalen welke vloer u heeft. Zo kan eventuele miscommunicatie voorkomen worden!

Vloerverwarming infrezen in Leeuwarden? Dat kan!

Niet alleen natbouw of droogbouw, maar ook infrezen zonder stof is een optie bij Comfortfloors. Voor bestaande bouw kan dit de oplossing zijn om snel en voordelig al van de voordelen te kunnen genieten. Bespaar binnen no-time en verdien de investering snel terug. En dat terwijl je geniet van het comfort dat vloerverwarming biedt. 

Wist je dat vloerverwarming tot wel 25% energie kan besparen op jaarbasis? 

Vraag een gratis offerte aan en maak de kosten inzichtelijk

De prijs voor het aanleggen van vloerverwarming kan erg verschillen. Om een reëel beeld te krijgen van het kostenplaatje kunt u daarom een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen! Door enkele vragen te beantwoorden en eventueel enkele afbeeldingen toe te voegen, kunnen onze experts een offerte op maat voor u opstellen. Zo weet u binnen de kortste keren waar u aan toe bent.

Gratis offerte aanvragen Contact

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1