Vloerverwarming Winsum

Vloerverwarming project in Winsum? Comfortfloors is een geschikt partner voor al jouw vloerverwarming installatie werk. Van infrezen tot natbouw, van renovatie tot nieuwbouwproject. Met al meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied kunnen wij jou adviseren, ondersteunen en klussen uitvoeren. 

Benieuwd naar de prijs voor jouw project? Vraag hier gratis een offerte aan! 

Offerte aanvragen

Vloerverwarming infrezen in Winsum, Groningen

Veel mensen kiezen voor het infrezen van vloerverwarming. Waarom? Dit is een geschikte manier om bestaande woningen van vloerverwarming te voorzien. Daarbij is het niet een hele arbeidsintensieve klus, waardoor het snel gedaan kan worden door de meeste installatiebedrijven. Gemiddeld zijn wij van Comfortfloors 1 of 2 dagen bezig met een project voor infrezen van vloerverwarming. Dit ligt vaak aan de oppervlakte en de huidige aansluiting van energie. 

Warmtepomp en vloerverwarming: Het is mogelijk!

Heb je een warmtepomp thuis of op bedrijf als energiebron? Deze kunnen wij ook voorzien van geschikte vloerverwarming. Wist je dat het met een warmtepomp ook mogelijk is om de vloerverwarming te koelen in de zomer? 

Wanneer je een hybride warmtepomp hebt, hebben we ook een geschikte oplossing. Met de Robot Hybride LTVC verdeler is het mogelijk om hybride de vloerverwarmingsbuizen van verwarmd water te voorzien. 

Omgeving Groningen en vloerverwarming

Woon je niet in Winsum? Geen probleem, in omliggende plekken nemen we ook klussen aan. Zo hebben we al klussen mogen doen door de hele provincie Groningen en Friesland. Denk hierbij aan Groningen Stad, Veendam, Winschoten, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Stadskanaal en meer plaatsen.

Vragen? We helpen graag!

Heb je vragen over vloerverwarming? Ben je benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming? Dan helpen we je graag. Neem contact met ons op!

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1