Vloerverwarming Vriezenveen

Vloerverwarming is in de laatste maanden nog populairder geworden. Waarom? Naast comfort en ruimtebesparing bespaart het een hoop op de energierekening. De stookkosten kunnen tot wel 20% omlaag gaan door vloerverwarming goed te gebruiken. In Vriezenveen zien we ook dat mensen vloerverwarming interessant vinden. We hebben er al een aantal projecten mogen doen. Heb jij het volgende project voor ons?

We geloven in transparantie en een sterke berekening. Vloerverwarming is een goede investering, maar om je rendement te kunnen berekenen is het goed om de kosten inzichtelijk te hebben. Daarom maken we voor jou een offerte op maat, volledig gratis!

Gratis offerte op maat aanvragen Contact

Frezen van vloerverwarming - Vriezenveen en regio

Een bekende oplossing om vloerverwarming te installeren is door het in te frezen. Middels een freesmachine worden dan sleuven in de ondervloer gemaakt. Deze sleuven worden vervolgens gevuld met vloerverwarmingsbuizen, welke straks het oppervlak gaan verwarmen. Aangestuurd door de verdeler, welke is aangesloten op de warmtebron. Denk aan een CV ketel, warmtepomp of hybride warmtepomp

Nieuwbouw en vloerverwarming in Vriezenveen

Er wordt veel gebouwd in de regio Vriezenveen. Dat betekent een makkelijke weg om te kiezen voor vloerverwarming. Bij nieuwbouwprojecten is het vaak verstandig om te kiezen voor natbouw vloerverwarming. Dan worden de buizen verwerkt in de ondervloer tijdens het storten van deze. 

Overijssel vloerverwarming - regio Twente

Niet alleen Vriezenveen hebben wij vloerverwarming mogen leggen. Onder andere in Almelo, Wierden, Borne, Hengelo, Enschede, Goor, Oldenzaal, Denekamp, Hardenberg, Nijverdal, Raalte, Deventer, Zwolle en meer plekken hebben we ook al mogen werken. Ooit begonnen in Hoogeveen, inmiddels actief in Oost Nederland en Noord Nederland.

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1