Betonvloer?
Ontdek de mogelijkheden!

Vloerverwarming op betonvloer

Vloerverwarming op een betonvloer betekent luxe, comfort én heerlijke warme voeten. Het is alleen wel belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Wanneer u een vloer heeft waar nog geen gebruik is gemaakt van zandcement is het niet mogelijk om in te frezen. Comfortfloors is de expert op het gebied van vloerverwarming en biedt verschillende oplossingen voor deze situatie.

Nieuwe afwerkvloer storten

Wanneer het niet mogelijk is om veel verder omhoog te gaan met uw vloer, raden wij aan om over de betonvloer een afwerkvloer te sorten. In deze afwerkvloer kunnen wij sleuven frezen. Infrezen is de meest gekozen methode voor het aanleggen van vloerverwarming. Met onze speciale freesmachine maken we sleuven in uw nieuwe afwerkvloer en wij zorgen ervoor dat de slangen op de juiste plek, in de juiste groep terecht komen. De nieuwe afwerkvloer over uw betonvloer hoeft maar een dikte te hebben van minimaal 2,5 cm.

Vloerwarming met een opbouwsysteem

Heeft u genoeg ruimte om omhoog te kunnen met uw vloer? Dan kunnen wij de vloerverwarming leggen middels een opbouwsysteem. Het opbouwsysteem bestaat uit folie, krimpnetten en daarna buizen. De slangen van de verwarming worden in een slakkenhuispatroon op de netten geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de warmte op de juiste manier wordt verdeeld. 

Twijfelt u of de vloer geschikt is voor vloerverwarming? Onze specialisten geven u graag een vrijblijvend advies. Dankzij de jarenlange ervaring bij ComfortFloors kunnen wij u uitstekend adviseren.

Een vrijblijvende offerte voor uw vloerverwarming?

Vloerverwarming is een investering en het is fijn om de kosten inzichtelijk te hebben. Daarom bieden we een vrijblijvende offerte. Zo kunt u de juiste beslissing maken!

Offerte aanvragen
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1