Een hybride warmtepomp met vloerverwarming? Dat kan!
Dankzij de nieuwe Robot Hybride LTVC verdeler ga jij voor duurzaam!

Vloerverwarming laten aanleggen

Een duurzame manier om uw woning te verwarmen kan door middel van vloerverwarming. Tegenwoordig is deze manier van verwarming een van de meest gekozen manieren omdat het naast duurzaamheid ook nog het nodige comfort met zich mee brengt. Maar vloerverwarming laten aanleggen? Hoe werkt dat precies?

Offerte aanvragen

Vloerverwarming laten aanleggen door een expert

Het aanleggen van vloerverwarming kan middels verschillende methodes op diverse vloersoorten. Omdat er voor iedere situatie een geschikte oplossing is, raden wij in eerste instantie af om het zelf te doen. Want door een verkeerde implementatie kan het in eerste instantie voordelig lijken, maar komen er achteraf de nodige kosten bij. Kies daarom voor een expert met al jarenlange ervaring op het gebied van vloerverwarming.

5 jaar garantie op onze materialen

Naast het feit dat ComfortFloors een passende oplossing heeft voor iedere situatie, maken wij gebruik van de materialen van Robot. Dit zijn niet enkel de beste producten in de markt, waar worden ook nog geimplementeerd met maar liefst 5 jaar garantie. 

De aanleg hoeft niet lang te duren

Als wij bij ComfortFloors vloerwarming aanleggen, proberen wij al onze werkzaamheden binnen een dag te realiseren. Hierdoor hoeft u niet weken met een opengebroken vloer te zitten en kunt u verdere werkzaamheden strak op elkaar plannen. Uiteraard speelt de oppervlakte en moeilijkheidsgraad een rol in het feit als dit wel of niet gaat lukken.

Verschillende vloersoorten

Zoals al eerder benoemd, kunnen wij de aanleg op verschillende vloersoorten en ondergronden plaatsen. Heeft u een van de onderstaande vloersoorten, dan is het geen enkel probleem voor de aanleg van vloerverwarming:

  • Houten constructievloer
  • Zandcementvloer
  • Betonvloer
  • Anhydrietvloer
  • Grindvloer

Ik twijfel over mijn vloersoort

Twijfelt u over welke vloer er exact in uw woning of pand ligt? Dat kunnen wij ons voorstellen aangezien een aantal vloersoorten op elkaar lijken. Doe dan de vloercheck en ontdek als wij u kunnen voorzien in meer comfort.

Vloerverwarming met installatie

Door onze ervaring kunnen we uw nieuwe vloerverwarming op meerdere installaties toepassen. CV-installaties, warmtepompen, hybride warmtepompen en meer.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte op maat aanvregen om de kosten te ontdekken? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming aan via onze website. Hier staan een aantal vragen zodat wij zorgvuldig uw aanvraag op de offerte kunnen beantwoorden.

Offerte aanvragen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1