Franchise

In onze missie ‘ComfortFloors – experts in floorheating’ en onze aanpak voor een excellente dienstverlening werken wij graag met vaste partners. Deze partners brengen betrokkenheid, inzet, uitstekend vakmanschap en goed ondernemerschap met zich mee. Interesse? ComfortFloors heeft ruimte in haar team voor het opstarten van een nieuwe franchisevestiging. Wij zoeken daarom een: Franchisenemer met expertise vloerverwarming.

Wie zoeken we?

Als franchisenemer heb je het bij ComfortFloors goed voor elkaar. Je combineert het zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een solide bedrijfsmatige ondersteuning en een netwerkorganisatie van franchisenemers met wie je, indien gewenst, samen projecten kunt oppakken (vragen en gevraagd worden). ComfortFloors heeft ook eigen klanten waarvoor werk kan worden verricht. Kortom: je bent eigen baas met een zekere basis.

Naast het verzorgen van de werkzaamheden bij de particuliere klant, houd jij je voor opdrachtgevers van ComfortFloors bezig met het uitvoeren van (projectmatige) werkzaamheden. Denk aan hierbij ook aan het opnemen / bekijken van het werk bij potentiële klanten.

Wat vragen we van je?

Je bent een servicegericht ingestelde ondernemer en vakman. Klantgerichtheid en het leveren van uitstekende kwaliteit is voor jou van groot belang. Je wilt je als ondernemer aansluiten bij een formule of je bent toe aan de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met ervaring in de installatietechniek – specifiek vloerverwarming infrezen en traditionele aanleg-, heb je bij voorkeur bij een regionaal installatiebedrijf of als zelfstandige gewerkt. Klantcontacten zijn onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je bent in staat op de werkvloer goed overzicht te houden over het proces. Je bent daarin een echte verbinder. Om de werkzaamheden vakkundig en snel uit te kunnen voeren, kun je een combinatie van deskundigheid op de verschillende vakgebieden toepassen en beheers je de (basis-)technieken op het gebied van bouwkunde. Je bent bereid te blijven leren om het ondernemerschap optimaal in de praktijk te kunnen brengen. Het helpt je wanneer je ervaring hebt met licht administratieve werkzaamheden.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij kunnen je helpen met het opstarten van je eigen onderneming. Wanneer je nog niet beschikt over voldoende liquide middelen dan is het mogelijk om in de opstartfase gebruik te maken van het machinepark van ComfortFloors. Daarnaast maken wij je wegwijs in het administratieve proces en kunnen wij jouw facturatie omgeving alvast voor je inrichten. Ook ontvang je van ons de reclame op je eigen bedrijfsbus. ComfortFloors zal deels je planning verzorgen, zodat je in je beginfase niet afhankelijk bent van je eigen klanten. Je moet immers nog bouwen aan je eigen netwerk.

Interesse?

Maak een afspraak met Edwin Talen (eigenaar ComfortFloors) of bel voor meer informatie 06 11 90 56 26. Je brief met cv ontvangen wij bij voorkeur per e-mail: info@comfortfloors.nl

Alt title Alt title
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1