Vloerverwarming zakelijk

Vloerverwarming voor zakelijk gebruik. Het lijkt op het eerste gezicht niet een investering met prioriteit. Toch kan vloerverwarming in een bedrijfspand een groot verschil maken. Niet alleen in comfort, maar ook in kosten. 

Betere werkomgeving

Productiviteit van werknemers is afhankelijk van de omgeving. Onderzoek wijst uit dat bij een neutrale temperatuur de productiviteit daadwerkelijk beter is. Niet te warm, niet te koud dus. Met vloerverwarming in een ruimte is er een gelijke verdeling van uitgestraalde warmte en circuleert de lucht beter. Zo is de temperatuur constant. Bij een te koude temperatuur neemt de productiviteit het meest af. Daarom is het verstandig om in de koudere maanden een goede warmteregulatie te hebben. 

Kostenbesparing

De kosten voor energie kunnen bij bedrijven flink oplopen. Er wordt natuurlijk continu gewerkt en daarom is een gewenste temperatuur wenselijk gedurende de dag. Met vloerverwarming wordt gemiddeld 15% van de stookkosten bespaard. Dat kan op jaarbasis in de duizenden euro’s oplopen voor bedrijven. 

Een vrijblijvende offerte voor uw bedrijfspand?

Vloerverwarming is een investering en het is voor bedrijven fijn om de kosten inzichtelijk te hebben. Daarom bieden we een vrijblijvende offerte. Zo kunt u de juiste beslissing maken!

Offerte aanvragen
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1