Vloerverwarming Lemmer

Vloerverwarming: Wie wil dat nou niet? Comfortabel leven, duurzaamheid, ruimte besparen en vooral energiekosten besparen. Met vloerverwarming bespaar je tot wel 20% op je energiekosten, wat het de investering dubbel en dwars waard maakt. In Lemmer hebben we al eerder huizen en bedrijven mogen voorzien van vloerverwarming. Bekend in de regio zijn we dus zeker. 

We werken uitsluitend met Robot, wat het beste van het beste materiaal is in de vloerverwarmingbranche. Bij Comfortfloors vinden we het belangrijk dat de kosten voor iedereen inzichtelijk zijn wat betreft vloerverwarming. Daarom bieden wij een gratis offerte op maat

Vrijblijvende offerte op maat Contact

Frezen van vloerverwarming Lemmer

Heb je al een bestaande woning? En beschik je over een geschikte ondervloer? Dan is infrezen van vloerverwarming de beste optie om vloerverwarming te installeren. Middels onze freesmachine frezen we sleuven in de ondervloer waarin de vloerverwarmingsbuizen verwerkt worden. Deze worden gedekt door een dunne deklaag waarop de normale vloer weer gelegd kan worden. 

Nieuwbouw en vloerverwarming

Bij nieuwbouw is infrezen nog altijd een optie, maar wanneer de ondervloer nog niet gelegd is adviseren wij voor natbouw vloerverwarming te gaan. De vloerverwarming wordt dan direct verwerkt in de ondervloer bij het leggen hiervan. 

Friesland, Drenthe en Groningen vloerverwarming

Niet alleen in Lemmer leggen we vloerverwarming. Waar we ooit begonnen zijn in Hoogeveen, kunnen we nu zeggen dat we in heel Noord Nederland vloerverwarming voorzien. Voor huizen en bedrijven. Plekken in regio Lemmer waar we al projecten hebben mogen doen zijn: Wolvega, Heerenveen, Joure, Sneek, Drachten, Leeuwarden, Steenwijk, Zwolle, Meppel en meer.

Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1