Vloerverwarming Lelystad

ComfortFloors is al jarenlang de specialist op het gebied van vloerverwarming. Doordat wij inmiddels operationeel zijn vanuit drie vestigingen hebben wij al veel projecten succesvol afgerond in de regio’s noord- en oost-Nederland. Zo kunt u ook voor de aanleg van vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand in Lelystad bij ons terecht!

Offerte aanvragen

Vloerverwarming in regio Lelystad

Niet alleen in Lelystad zijn we actief. Ook in omliggende plaatsen hebben we al projecten mogen doen. Denk hierbij aan: Dronten, Emmeloord, Harderwijk, Nunspeet, Zwolle, Zutphen, Genemuiden en meer.

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming wordt de laatste jaren in veel woningen en bedrijfspanden aangelegd. Maar waar komt die populariteit eigenlijk vandaan? Hier leest u in het kort wat enkele voordelen zijn die vloerverwarming te bieden heeft.

Vloerverwarming is energiezuinig

Traditionele radiatoren moeten tot hoge temperaturen (zo’n 70 graden Celcius) verwarmd worden om een ruimte aangenaam te verwarmen. Bij vloerverwarming ligt deze temperatuur een stuk lager: zo’n 30 graden Celsius. Hierdoor verbruikt vloerverwarming minder energie wat zorgt voor een kostenreductie van uw energielasten.

Betere verdeling van de warmte

Ruimtes die verwarmd worden door radiatoren kenmerken zich door koelere plaatsen in de ruimte. Dit komt doordat radiatoren enkel de lucht verwarmt welke dicht in de buurt van de radiator is. Bij vloerverwarming wordt de gehele vloer gelijkmatig verwarmd. Zo bereikt de gehele ruimte de gewenste, aangename temperatuur. 

voorbeeld installatie vloerverwarming De Jonge Tweewielers

Vloerverwarming werkt voor alle vloeren

Afhankelijk van uw vloertype zal er een speciale aanlegmethode gebruikt worden. Gelukkig is het gebruik van vloerverwarming voor de meest voorkomende vloeren mogelijk. Wanneer u niet zeker bent van het soort vloer dat u heeft, raden wij u aan om een kijkje te nemen in het kruipluik van uw woning. Wanneer u dit luik opent, ziet u aan de zijkanten van dit gat een mooie doorsnede van uw vloer. Maak hier voor de zekerheid een foto van en stuur deze naar ons op bij het aanvragen van een offerte. Zo weet u zeker dat wij een offerte opstellen voor de juiste vloersoort.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat vloerverwarming kan betekenen voor uw woning of bedrijfspand? Vraag dan gerust een offerte aan. Door enkele vragen te beantwoorden kunnen wij een offerte voor uw unieke situatie opstellen. En het fijne: dit is geheel vrijblijvend! 

Offerte aanvragen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1