Vloerverwarming Flevoland

Overtuigd van de voordelen van vloerverwarming en is het dan nu echt tijd om dit aan te leggen in huis? Comfortfloors is installateur van vloerverwarming; Van vloerverwarming infrezen tot natbouw. Nieuwbouw en bestaande bouw, voor elke situatie denken wij mee voor de beste oplossing. Installatie gebeurt enkel met de beste materialen, zodat in de toekomst geen verrassingen voorkomen.

Omdat we vinden dat iedereen inzicht moet hebben in de prijs stellen wij vrijblijvende offertes op. Vraag één aan, maak de kosten inzichtelijk. Bij vragen helpen we graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact

Vloerverwarming Lelystad e.o.

Voornamelijk in het Noordelijke deel van provincie Flevoland zijn wij actief. Denk aan Lelystad en omgeving, maar ook Dronten, Emmeloord, Urk en Biddinghuizen. Hier hebben we meerdere huizen, maar ook bedrijfspanden mogen voorzien van vloerverwarming. Benieuwd naar ons vorige werk? Een greep uit onze projecten kun je vinden op onze projecten pagina.

Infrezen

Het infrezen van vloerverwarming komt veelal voor bij renovatieprojecten, ook wel klein- of grootschalige verbouwingen. Met infrezen maken we gleuven in de dekvloer en worden deze opgevuld met vloerverwarmingsbuizen. De gleuven worden dichtgemaakt en de vloer wordt geëgaliseerd. Hierbovenop kan vervolgens de gewenste vloer geplaatst worden.

Voordelen:

  • Warmte dicht aan het oppervlak
  • Kleine ingreep qua installatie

Nadelen:

  • Minder goede verdeling warmte
  • Risico van interne schade door frezen (bij onervaren installateurs)
  • Niet voor elke vloer weggelegd

Natbouw

Bij natbouw vloerverwarming wordt de vloerverwarming verwerkt in de dekvloer. Bijvoorbeeld tijdens het gieten van beton. Het is de manier van vloerverwarming leggen die in nieuwbouwprojecten meestal wordt gebruikt. Ook is dit de preferabele optie bij grote oppervlakken, zoals bij bedrijfshallen.

Voordelen:

  • Zuinigere en betere optie op de lange termijn
  • Evenredige verwarming vloeroppervlak
  • Een goede basis

Nadelen:

  • Enkel voor grote of nieuwbouw projecten
  • Verwarmen duurt langer

Vloerverwarming installateur nodig? We helpen graag!

Plezier in het werk hebben wij na meer dan 10 jaar in het vakgebied nog altijd. En dat is waarom we graag nog bij jou aan de slag gaan. We installeren vloerverwarming met de beste materialen en zorgen dat je jaren vooruit kan met een goede vloerverwarmingsoplossing. 

Omdat het fijn is wanneer de kosten voor een project inzichtelijk worden, stellen we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Heb je vragen over jouw situatie en vloerverwarming? Stel ze gerust, we helpen graag!

Offerte (vrijblijvend) aanvragen Contact

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1