Vloerverwarming Genemuiden

Vloerverwarming biedt naast enorm veel comfort een belangrijk ander voordeel, namelijk kostenbesparing. Door vloerverwarming te combineren met een zuinige CV ketel, hybride warmtepomp of normale warmtepomp bespaar je dubbelop. Ook in Genemuiden hebben we al vele mensen blij mogen maken met energiebesparing door vloerverwarming. Wil jij ook vloerverwarming in Genemuiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Gratis offerte aanvragen 

Comfortfloors: De vloerverwarmingsspecialist van Genemuiden en omstreken

Comfortfloors is actief in heel Noord-Nederland en zo ook in Genemuiden. We hebben in de regio al diverse projecten mogen doen. Bekijk hier een greep uit onze projecten

Van natbouw, droogbouw tot infrezen van vloerverwarming. Comfortfloors heeft ervaring van meer dan 20 jaar, wat ons een voorsprong geeft op de concurrentie. Met een lach op het gezicht, een grapje tussendoor en een leuk praatje geven we advies, gaan we aan het werk en geven we instructies voor het gebruik. Je staat er niet alleen voor! 

Plaatsen in de regio (Overijssel, Drenthe, Friesland) waar Comfortfloors al bekend is: Zwolle, Kampen, Staphorst, Meppel, Emmeloord, Wezep, Dalfsen, Nieuwleusen, Steenwijk, Nijeveen, Hattem, Nunspeet, Wolvega, Raalte, Dronten en meer.

Wat is het goedkoopst? Vloerverwarming of radiatoren?

Vloerverwarming is zeker zuiniger dan radiatoren. Om een indicatie te geven, vloerverwarming bespaart 10 tot 25% op jaarbasis aan energiekosten. In combinatie met een duurzame energiebron (warmtepomp, hybride warmtepomp of zuinige cv-ketel) kan het nog meer schelen met de energierekening. Vloerverwarming is dus wel degelijk zuinig en energiebesparend, mits je er goed mee omgaan. Daarom hebben we nog 5 tips over hoe je zuinig kunt stoken met vloerverwarming. Hierin behandelen we ook of je de vloerverwarming 's nachts een graadje lager moet zetten. Lees er alles over en bespaar.

Kies voor Comfortfloors als partner van Genemuiden en haar vloerenspecialisten

Wij weten als geen ander dat in Genemuiden vele vloerenspecialisten zitten. Wanneer een vloerenspecialist samenwerkt met de experts in vloerverwarming komen er mooie dingen tot stand. 

Wij werken geheel transparant. Een goede prijs, het beste materiaal (Robot), doordacht advies en uitgebreide instructies om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wacht niet en vraag een gratis offerte aan.

Gratis offerte aanvragen Contact

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1