Vloerverwarming infrezen Overijssel

Vloerverwarming kent vele voordelen. Comfort, besparing en extra ruimte. Bij een bestaande vloer is het frezen van vloerverwarming een geschikte oplossing. Heeft u een anhydrietvloer of cementvloer? Dan komen wij graag langs voor vloerverwarming infrezen in Overijssel

Vloerverwarming infrezen

Om vloerverwarming in te frezen is het noodzakelijk dat uw ondervloer, ook wel bekend als dekvloer, een zandcementvloer, grindvloer, granietvloer of een anhydrietvloer is. Dat kunt u zien aan de structuur van de vloer. Weet u niet zeker welke dekvloer u heeft? Neem contact met ons op en stuur een foto mee. Dat kan ook middels Whatsapp. Deze foto kunt u maken bij de ingang van de kruipruimte. Middels deze kunnen wij vaststellen wat voor ondervloer u heeft. 

Foto type vloer maken

Foto maken van type vloer in bij de kruipruimte

Succesvolle projecten Comfortfloors

Voor meerdere klanten hebben wij al vloeren mogen infrezen. En met succes. Een aantal voorbeelden van projecten waarbij wij moeten infrezen zijn:

Een volledig overzicht van al onze projecten? 

Afgeronde projecten

De expertise van Comfortfloors

Als experts in floorheating mogen wij wel zeggen dat we weten wat we doen. Na vele succesvolle projecten waarbij het infrezen van vloerverwarming gedaan is, zijn we klaar voor meer klussen in provincie Overijssel. 

Team Comfortfloors

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Het aanleggen van de vloerverwarming kan op verschillende methodes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek ze allemaal! Mocht u twijfelen over welke vloer u heeft? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen  Ontdek alle mogelijkheden

Alt title
Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1