Vloerverwarming Overijssel

U woont in de regio Overijssel en bent opzoek naar vloerverwarming. Waar moet u dan op letten? In dit artikel nemen we u mee langs de voordelen die vloerverwarming te bieden heeft en waar u op moet letten bij de aanschaf van vloerverwarming!

Comfortfloors is expert in vloerverwarming. 2 decennia aan ervaring resulteert in wederkerende succesvolle projecten, waardoor we als Comfortfloors een bak aan ervaring hebben. We zijn de partij voor advies, aanleg en losse informatie over vloerverwarming. In Overijssel hebben we al vele projecten mogen afronden. Bijvoorbeeld in Zwolle, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Ommen, Genemuiden, Nijverdal, Rijssen, Hattem, Oldenzaal, Haaksbergen, Raalte, Staphorst, Denekamp, Slagharen, Hellendoorn, Vriezenveen, Borne, Dedemsvaart, Wierden en meer. 

Gratis offerte aanvragen Contact

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming zorgt voor een betere verdeling van de warmte. Via de geïnstalleerde leidingen wordt de warmte niet enkel door één of meerdere radiatoren verspreidt, maar wordt de gehele ruimte gelijkmatig verwarmd. War voor voordelen brengt dit dan met zich mee? Naast dat de warmteverdeling afkomstig uit uw vloer zorgt voor een zeer comfortabel gevoel, is vloerverwarming ook zuiniger. Gemiddeld verbruikt vloerverwarming ongeveer 20% minder energie ten opzichte van de radiatoren. Uw cv-ketel hoeft namelijk geen hoge temperaturen meer te leveren. Het comfortabele gevoel wordt op deze manier dus sneller bereikt! Daarnaast is dit uiteraard ook lekker meegenomen in uw portemonnee.

Vloerverwarming installatie bij De Jonge Tweewielers

Vloerverwarming aan laten leggen in Overijssel

Als u vloerverwarming aan wilt laten leggen is het van belang dat u weet wat voor soort vloer u hebt. Een handige manier om hier snel achter te komen is doormiddel van het kruipluik dat nog is terug te vinden in veel woningen. Door deze open te maken, ziet u aan de zijkanten van het gat waaruit de vloer uit op is gebouwd. Zodra u een offerte bij ons aanvraagt, raden wij aan om hiervan een foto naar ons mee te sturen. Zo bent u ervan verzekerd dat de offerte wordt samengesteld op basis van het juiste vloertype!

Vloerverwarming frezen overijssel

Het infrezen van vloerverwarming laten doen door een professionele partij? Comfortfloors heeft jaren ervaring en helpt u graag met het frezen van de sleuven om vervolgens deze te voorzien van de beste verwarmingsbuizen op de markt

Gratis offerte aanvragen

Is vloerverwarming nog rendabel?

Rendabel is vloerverwarming zeker. Sterker nog, op jaarbasis bespaar je 10 tot 25% op je energierekening. Daarbij komt ook nog eens uitermate veel comfort. Dat is comfortabel je investering terugverdienen en zorgenloos kosten besparen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het kostenplaatje voor de aanleg van vloerverwarming is afhankelijk van verschillende factoren. Door enkele vragen te beantwoorden heeft u binnen enkele minuten een geheel vrijblijvende offerte bij ons aangevraagd. Ons team van experts zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

Een vrijblijvende offerte voor uw vloerverwarming?

Vloerverwarming is een investering en het is fijn om de kosten inzichtelijk te hebben. Daarom bieden we een vrijblijvende offerte. Zo kunt u de juiste beslissing maken!

Offerte aanvragen

 

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1