Vloerverwarming Makkum

Woon je in Makkum en omstreken en wil graag profiteren van vloerverwarming? Wij van Comfortfloors voorzien je graag van de juiste informatie, passend bij jouw huis of bedrijf. Zodra je juist geïnformeerd bent kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je de prijs van vloerverwarming in jouw situatie inzichtelijk maakt. 

Vloerverwarming offerte aanvragen Advies of contact

Vloerverwarming in Makkum, Friesland en omgeving

Als actief vloerverwarmingsinstallateur in Noord Nederland hebben we al vele klussen mogen afronden in de regio Makkum. Denk aan klussen in Bolsward, Sneek, Workum, Harlingen, Leeuwarden, Balk en Lemmer. Ook in de kleine dorpen in de regio hebben we al wat klussen mogen doen. 

Van infrezen tot natbouw, Comfortfloors is expert in alle toepassingen van vloerverwarming. 

Infrezen

Bij het infrezen van vloerverwarming maken we middels een freesmachine sleuven in de dekvloer. Dit is de vloer onder je bovenste vloer. Die sleuven vullen we met onze eigen vloerverwarmingsbuizen door Robot Vloerverwarming. Als deze gevuld zijn, meestal volgens het slakkenhuispatroon, kan er een egalisatielaag overheen. Deze maakt de dekvloer weer recht en glad. 

Natbouw

Natbouw vloerverwarming gebeurt meestal bij nieuwbouw woningen of grootschalige verbouwingsprojecten. Dit is omdat er dan een volledig nieuwe dekvloer wordt gestort met daarin de vloerverwarming. Het is op lange termijn de meest geschikte optie vanwege de duurzaamheid. 

Kosten vloerverwarming

De kosten per project kunnen enorm verschillen. Daarom geven wij ook geen exacte prijzen. Wat je wel bij ons kan doen is een offerte op maat aanvragen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je project en heb je een prijs waar je op kan rekenen!

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1