Vloerverwarming Oldenzaal

Vloerverwarming biedt vele voordelen. Comfort, ruimtebesparing, duurzaamheid, kostenbesparing. En ook in Oldenzaal is dit bekend, toch? Tenminste, we hebben al vele projecten mogen afronden in de regio Oldenzaal. Van frezen tot natbouw voor nieuwbouwprojecten, geen uitdaging staat in de weg.

Wij begrijpen als geen ander dat de kosten een belangrijke factor is voor de overweging voor welke installateur te gaan. Daarom bieden wij op maat offertes aan welke volledig gratis zijn. Geen addertjes onder het gras. Daarvoor zijn we je huidige situatie nodig en het woonoppervlak waar vloerverwarming moet komen. Weet je dit niet helemaal? Neem dan contact met ons op, want we helpen graag!

Gratis offerte aanvragen Contact

Vloerverwarming laten leggen in Overijssel

Woon je niet in Oldenzaal en omgeving, maar ergens anders in Overijssel? Of wellicht in Drenthe? Ook hier kunnen we je helpen met vloerverwarming aanleggen. Zo hebben we in de volgende plaatsen al projecten mogen oppakken en afronden: Enschede, Almelo, Hengelo, Hardenberg, Zwolle, Deventer, Raalte, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Borne en meer.

Infrezen van vloerverwarming

In sommige gevallen is het het best om vloerverwarming in te frezen. Middels infrezen hoeft namelijk niet de gehele ondervloer verwijdert te worden. Daarom is dit een veelgebruikte techniek in renovatieprojecten of kleine verbouwingen. Middels een freesmachine worden er sleuven in de grond gefreesd. Dit gebeurt meestal in een slakkenpatroon. Binnen deze sleuven worden de vloerverwarmingsbuizen verwerkt, waarna er een laag overheen gestort wordt. 

 

Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1