Vloerverwarming Twente

Een hoop comfort, ruimtebesparing, duurzaamheid en vooral kostenbesparing. Redenen voor mensen in Twente om te kiezen voor vloerverwarming. Huis, bedrijf. Infrezen of natbouw voor nieuwbouw. Comfortfloors heeft alle technieken in huis. In Twente Overijssel hebben we de in de volgende plaatsen al vloerverwarming mogen aanbrengen: Enschede, Hengelo, Almelo, Vriezenveen, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Nijverdal en meer. 

Vloerverwarming frezen in Twente - Comfortfloors doet het!

Allereerst werkt Comfortfloors uitsluitend met de beste materialen. Robot is een Nederlandse producent van verdelers en alles wat nodig is voor vloerverwarming. De producten koment uitstekend uit de test. Daarbij hebben wij door de jaren heen mogen ervaren dat de materialen van Robot enorm duurzaam zijn. Ze gaan lange tijd mee. Daarbij innoveert het bedrijf voortdurend, wat betekent dat men het nieuwste van het nieuwste ontvangt bij installatie van vloerverwarming.

Voor het frezen is vereist dat de ondervloer hiervoor geschikt is. Weet je niet of je ondervloer geschikt is? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag. Bij het frezen maken we sleuven in de ondervloer welke opgevuld worden met vloerverwarmingsbuizen, waarover een dunne laag komt. Hierboven op komt de bovenste vloer naar wens weer te liggen. 

Natbouw vloerverwarming nieuwbouw Twente

Voor nieuwbouw woningen en bedrijven is het het meest verstandig om te gaan voor natbouw vloerverwarming. Natbouw wil zeggen dat de vloerverwarmingsbuizen tijdens het storten worden verwerkt in de onderste vloer. 

 

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1