Vloerverwarming Nijverdal

Vloerverwarming biedt vele voordelen. Waarschijnlijk ben je je al bewust van het extra wooncomfort, de duurzame voordelen en vooral het energiebesparen wat tegenwoordig heel aantrekkelijk is. Met vloerverwarming bespaar je tot wel 20% op energiekosten. Hoe fijn is dat? In Nijverdal en omstreken hebben we al vele mensen blij mogen maken met vloerverwarming. Nijverdal zelf dus, maar ook in Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Raalte, Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Zwolle en meer.

Wil je direct de kosten inzichtelijk van vloerverwarming aanleggen? We maken gratis een offerte op maat. Weet je niet exact wat jouw vloersituatie is en voor welke soort vloerverwarming je kiezen moet? Dan helpen we je graag!

Gratis offerte aanvragen Contact

Vloerverwarming in Overijssel en Drenthe - Comfortfloors is bekend in de regio

Niet alleen in Overijssel, maar ook in Drenthe zijn wij actief. Ooit begonnen in Hoogeveen, maar inmiddels uitgegroeid tot de vloerverwarmingsspecialist van Noord Nederland. Van frezen tot natbouw voor nieuwbouwprojecten. We zijn gespecialiseerd in wat we doen. Ons vakmanschap in combinatie met de beste materialen geeft ons een voorsprong. De materialen van Robot worden geproduceerd in Nederland en innoveren continu. 

Heb je een hybride warmtepomp? Ook deze kan aangesloten worden op vloerverwarming door de hybride verdeler die Robot ontwikkeld heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! We helpen graag.

Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1