Vloerverwarming Leek

Op de grens van Groningen en Drenthe weten ze ook hoe te besparen op energiekosten. Bij Comfortfloors krijgen we namelijk steeds meer aanvragen voor vloerverwarming in Leek. Niet gek, want de voordelen zijn, dankzij de hoge energieprijzen, erg groot. Naast kostenbesparing biedt het een hoop comfort en is het goed voor de waarde van het huis of bedrijfspand. 

Wil jij weten hoeveel vloerverwarming in jouw geval gaat kosten? Dan maken we een op maat offerte, geheel vrijblijvend. Geen verrassingen, volledig op maat voor jouw huis of pand. Niet zeker van hoe en wat? We adviseren graag! Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen Advies vragen

Ingefreesde vloerverwarming in Leek

Infrezen vloerverwarming

Een veelgebruikte oplossing voor de installatie van vloerverwarming is het infrezen. Infrezen wil zeggen dat er gleuven in de ondervloer gemaakt worden. Deze worden dan gevuld met verwarmingsbuizen. Wanneer de buizen zijn aangesloten op de vloerverwarmingsverdeler gaat er een egalisatielaag over de vloer heen. Hieroverheen kan de bovenste vloer gelegd worden.

Voordelen:

  • Goed voor bestaande bouw
  • Snelle afgifte van warmte

Natbouw vloerverwarming

Natbouw vloerverwarming wordt in bijna alle gevallen gebruikt bij nieuwbouw van huizen en (bedrijfs)panden. Bij het storten van de vloer worden de verwarmingsbuizen verwerkt in de vloer. 

Voordelen:

  • Langer vasthouden warmte
  • Goede verdeling warmte
  • Goede basis

Vloerverwarming in regio Leek - Eerdere installatieprojecten

Niet alleen in Leek, maar ook in omliggende plaatsen hebben we al vloerverwarming mogen leggen. Denk hierbij aan Roden, Marum, Peize, Eelde, Haren, Groningen Stad, Zuidhorn, Surhuisterveen, Buitenpost, Vries en meer. 

Vraag nu een offerte aan voor vloerverwarming in Leek

Met een vestiging in Veendam en Hoogeveen zijn we snel ter plekke. Vakmanschap, goede materialen en een bak ervaring zorgen ervoor dat we super werk aanleveren. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Gratis offerte aanvragen
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1