Vloerverwarming Haren

Is het tijd om het huis te verduurzamen en daarbij comfort te winnen? Dan is vloerverwarming één van de beste investeringen die men maken kan. Zo ook voor u, in Haren, waar we al meerdere vloerverwarmingsprojecten hebben mogen afronden. 

Transparantie in de kosten van een project is iets waar wij in geloven. En omdat niet elk project hetzelfde is, maken wij vrijblijvend offertes op maat. Vraag deze gemakkelijk aan of neem bij vragen contact met ons op!

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact

Verduurzamen met vloerverwarming - Maar hoe?

Omdat elk huis en elke situatie anders is, is vloerverwarming een echte maatwerk klus. En dat vergt informatie voor de investeerder zoals u. 

Warmteinstallatie

De CV ketel is een normaliteit en wordt veel gebruikt. Maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer duurzame alternatieven. Ook deze kunnen gelukkig aangesloten worden op de vloerverwarming. Middels speciale vloerverwarmingsverdelers voor de (hybride) warmtepomp kunnen reeds duurzamere huizen en/of bedrijven ook profiteren van vloerverwarming.

Infrezen en natbouw vloerverwarming

Infrezen van vloerverwarming is een bekende methode. Er worden sleuven gefreesd in de ondergrond, waarin de vloerverwarmingsbuizen worden verwerkt. De buizen worden verbonden met de verdeler, welke is gekoppeld aan de desbetreffende warmte installatie.

Voordelen van infrezen zijn:

  • Snelle en makkelijke installatie voor bestaande bouw.
  • Warmte dicht aan het oppervlak.

Natbouw daarentegen is een methode waarbij de vloerverwarmingsbuizen direct verwerkt worden bij het storten van de ondervloer. Bij anhydrietvloeren, betonvloeren of zandcementvloeren bijvoorbeeld. De buizen worden net als bij infrezen dan verbonden met de verdeler, die weer warmte wint van de warmte installatie.

Voordelen van natbouw vloerverwarming zijn:

  • Goed verdeelde warmte.
  • Lange termijn de beste oplossing (duurzaamheid en kwalitatief).

Vloerverwarming in Haren en omstreken nodig? Wij helpen graag!

Wij doen graag voor jou de vloerverwarming installeren, zodat u kan beginnen met besparen en kan genieten van een comfortabele leefomgeving. Bij vragen helpen we u graag!

Plaatsen waar wij al eerder projecten deden in de buurt van Haren zijn: Leek, Groningen Stad, Assen, Hoogezand, Vries en Zuidlaren.

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1