Vloerverwarming Ede

Opzoek naar een duurzaam verwarmingssysteem voor uw woning Ede of omstreken? Wellicht dat vloerverwarming in uw situatie de uitkomst biedt! Onze op maat gemaakte vloerverwarmingssystemen zorgen naemlijk niet alleen voor een behaaglijke warmte, maar dragen ook bij aan energiezuinigheid en een esthetisch verantwoord interieur.

Vraag direct een gratis offerte aan

Aanleg van vloerverwarming in een bedrijfshal in Ede

Waarom kiezen voor vloerverwarming in Ede?

 1. Comfortabele warmte in alle seizoenen: Vloerverwarming biedt het hele jaar door comfortabele warmte. Geen koude voeten meer tijdens de wintermaanden of onaangename hitte in de zomer.
 2. Energiezuinigheid en kostenbesparing: Vloerverwarmingssystemen zijn bekend om hun energiezuinigheid. De gelijkmatige warmteverdeling stelt je in staat de thermostaat op een lagere temperatuur in te stellen, wat niet alleen het milieu ten goede komt maar ook resulteert in lagere energiekosten.
 3. Ruimtebesparend en esthetisch: Met vloerverwarming hoef je geen rekening te houden met ruimteverslindende radiatoren. Dit opent de deur naar eindeloze ontwerpmogelijkheden voor je interieur in Ede.
 4. Gezond leefklimaat: Een gezond binnenklimaat is cruciaal. Vloerverwarming draagt hieraan bij door de verspreiding van stofdeeltjes en allergenen te verminderen, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën.

Toepassingen van vloerverwarming in Ede

Of je nu in een knus appartement in het centrum van Ede woont of in een ruime woning aan de rand van de stad, vloerverwarming past perfect bij verschillende ruimtes:

 1. Woonkamers en slaapkamers: Creëer een warme en gezellige sfeer, waar je met blote voeten kunt rondlopen zonder koude verrassingen.
 2. Badkamers en toiletten: Stap na een verkwikkende douche op een aangenaam warme vloer en verminder vochtproblemen met de snelle droogtijd.
 3. Keukens: Ervaar comfort tijdens het koken en geniet van droge vloeren na het schoonmaken, zonder angst voor koude voeten.
 4. Kantoren en commerciële ruimtes: Verbeter de werkomgeving voor jou en je team met een efficiënte vloerverwarming die kan worden geïntegreerd met bestaande verwarmingssystemen.

Comfort en duurzaamheid met een hybride warmtepomp

Na het isoleren van uw woning is het verstandig om te kiezen voor vloerverwarming in combinatie met een hybride warmtepomp. ComfortFloors begrijpt dat deze combinatie voorheen een uitdaging was, maar we bieden nu de Robot Hybride LTVC  verdeler, speciaal ontworpen om het comfort van vloerverwarming te optimaliseren in combinatie met de efficiëntie van een hybride warmtepomp.

Zo geniet u niet alleen van een behaaglijke warmte in huis, maar draagt u ook bij aan lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

Vloerverwarming infrezen in Ede

Vloerverwarming combineren met een hybride warmtepomp 

 1. Energieopwekking en efficiëntie: De hybride warmtepomp wekt zelf energie op en schakelt de ketel alleen in wanneer dat nodig is, wat resulteert in een zeer efficiënt verwarmingssysteem. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en milieuvriendelijkere verwarming.
 2. Comfortabele vloerverwarming: De combinatie van vloerverwarming met een hybride warmtepomp biedt ongeëvenaard comfort. Geniet van gelijkmatige warmteverdeling in uw woning, zelfs tijdens de koudste dagen, zonder in te leveren op efficiëntie.
 3. Kostenbesparing: Door slim gebruik te maken van de hybride warmtepomp kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. De pomp maakt gebruik van duurzame energiebronnen wanneer mogelijk en schakelt over naar de ketel op momenten van hogere vraag.
 4. Lagere ecologische voetafdruk: Deze duurzame oplossing draagt actief bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Door efficiënter om te gaan met energiebronnen, draagt u bij aan een groenere leefomgeving.

ComfortFloors in Ede en omgeving

Onze diensten zijn beschikbaar in Ede en omliggende steden zoals Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Amersfoort. ComfortFloors heeft met succes energiebesparende vloerverwarmingssystemen geïnstalleerd, waardoor we een gewilde keuze zijn geworden in deze regio.

Ontvang een gratis offerte voor uw project in Ede

Wilt u de kosten voor vloerverwarming in Ede en omstreken in kaart brengen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Beantwoord enkele vragen en ontvang snel een prijsindicatie!

Gratis offerte aanvragen
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1