Een hybride warmtepomp met vloerverwarming? Dat kan!
Dankzij de nieuwe Robot Hybride LTVC verdeler ga jij voor duurzaam!

Vloerverwarming vervangen

Heb je een gevoel dat de vloerverwarming in jouw huis niet meer van deze tijd is? En heb je het idee om de vloerverwarming te vervangen voor een nieuwe? Of weet je niet of jouw vloerverwarmingspomp nog wel van geschikt is? Op deze vragen geeft Comfortfloors je graag antwoord. Zo kan jij in de toekomst gerust en zuinig genieten van vloerverwarming.

Wanneer vloerverwarming vervangen de juiste keuze is

Vloerverwarming bestaat uit twee erg belangrijke componenten. Dat zijn de vloerverwarmingsbuizen en de vloerverwarmingsverdeler. Deze twee bepalen dus of jouw vloerverwarming toe is aan vervanging. 

De vloerverwarmingsbuizen zijn niet zichtbaar en dus een risico wat betreft controleerbaarheid van conditie. Voor Comfortfloors is dit geen probleem. We komen graag langs om je vloerverwarming te checken.

Mocht er iets mis zijn met de verdeler van de vloerverwarming, dan raden wij aan te controleren of deze nog binnen de garantieperiode valt. Veel van de vloerverwarmingsverdelers beschikken namelijk over een minimale garantie van 3 jaar waar sommige ook een garantieperiode hebben van 5 jaar.

Wanneer je niet bekend bent met vloerverwarming, de installatie ervan en het functioneren is het lastig om vast te stellen wat het probleem kan zijn. Schakel daarom een expert in die je exact kan vertellen of er wat mis is met je vloerverwarming en wat er dan precies aan de hand is. Op basis daarvan kun je volgende stappen ondernemen, zoals een onderdeel vervangen.

Whatsapp met Comfortfloors Mail en/of telefoon contact Comfortfloors

De beste vloerverwarmingsbuizen

Bij Comfortfloors gebruiken we uitsluitend de vloerverwarmingsbuizen van Robot. Deze zijn uit ervaring kwalitatief het best en het fijnst om mee te werken. Bij de buizen komt ook garantie, wat zekerheid biedt voor de toekomst.

  • Vervaardigd uit Dowlex 2344 grondstof
  • Temperatuur- en drukbestendig
  • Minimale lineaire uitzetting
  • Vormvast
  • 50 jaar garantie (eerste 10 jaar met gevolgschadedekking)
  • In verschillende rollengtes leverbaar
  • KIWA KOMO gecertificeerd en difusiedicht (DIN 4726)

KIWA KOMA certificaat

KIWA en KOMA is een keurmerk voor vloerverwarmingsbuizen dat door onafhankelijke beoordelaars wordt beoordeeld op een aantal eisen.

De beste vloerverwarmingsverdeler

Ook voor de vloerverwarmingsverdeler gebruiken we uitsluitend die van het topmerk Robot. Robot levert verschillende verdelers welke allemaal komen met een garantie van minimaal 5 jaar en beschikken over alle opties waarover een moderne vloerverwarmingsverdeler anno 2023 moet beschikken.

Comfortfloors: Experts in floorheating

Wij van Comfortfloors helpen je graag aan een fijne omgeving met vloerverwarming. Heeft jouw vloerverwarming een check nodig, onderhoud nodig of moet je je woning nog voorzien van vloerverwarming? Kies ons als partner. We stellen je nooit teleur. Op naar een comfortabele, zuinige woonomgeving.

Vrijblijvende offerte aanvragen Contact met Comfortfloors

 

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1