Vloerverwarming slaapkamer

Je wordt wakker op zondagochtend in een warm bed met het idee lekker te gaan ontbijten. Je slaat de deken van je af om vervolgens je voeten op de grond te zetten. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een koude vloer. Kies voor comfort, kies voor een warmte ondergrond, kies voor warmte voeten, kies voor vloerverwarming in de slaapkamer.

De slaapkamer en vloerverwarming: Hoe zit dat?

Een veelgestelde vraag is: Kan dat? Vloerverwarming op de slaapkamer? Voor slaapkamers op de benedenverdieping gelden dezelfde voorwaarden als de woonkamer bijvoorbeeld. Hier is geen verschil in. 

De meeste slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Kort en bondig: Ja, vloerverwarming is ook op de bovenverdieping mogelijk. Hieronder vertellen we je hoe.

Vloerverwarming op de bovenverdieping komt minder vaak voor dan vloerverwarming op de benedenverdieping. En dat heeft redenen. Ten eerste is de ondergrond vaak minder geschikt voor de meest ideale vorm van vloerverwarming. Er is bijvoorbeeld een houten ondervloer. Hier kan natuurlijk niet worden ingefreesd of de vloerverwarming direct in worden verwerkt. Toch is er een oplossing. Een gipsgebonden opbouwsysteem. Er worden dan gipsgebonden platen gelegd, Bij Comfortfloors gebruiken we bij voorkeur de gipsgebonden platen van KNAUF BRIO. Deze platen zijn uit een stuk gegoten en kunnen bij het frezen niet knappen. Je leest het goed, frezen. De gipsgebonden platen maken het mogelijk om toch in te frezen. Meer over de houten constructievloer en vloerverwarming lees je hier.

houten constructievloer

Een warme ondergrond in jouw slaapkamer?

Vloerverwarming is een lange termijn investering die op korte termijn terugverdiend kan worden. Het is belangrijk de juiste keuze te maken om het maximale uit die investering te halen. Daarom assisteren we u graag. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een inzicht in de kosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1