Vloerverwarming laten infrezen - ComfortFloors legt uit hoe het werkt

ComfortFloors is al jarenlang specialist in de aanleg van vloerverwarmingssystemen. In de moderne wereld van woningrenovatie en bouwinnovatie, biedt het infrezen van vloerverwarming een interessante methode voor het installeren van vloerverwarming. Deze techniek onderscheidt zich door efficiëntie en kostenbesparing.

Op deze pagina kunt u meer lezen over dhet aanleggen van vloerverwarming door middel van infrezen.

Krijg direct een vrijblijvende offerte

Wat zijn de voordelen van het laten infrezen van vloerverwarming?

Infrezen is één van de meest populaire methoden om vloerverwarming aan te leggen. Dit komt door de talrijke voordelen die het met zich mee brengt, waaronder:

  • Snelle installatie. De vloerverwarming kan binnen één dag geïnstalleerd worden, rechtstreeks in uw bestaande dekvloer. Dit elimineert de noodzaak om deuren in te korten of aanpassingen aan meubilair te maken.
  • Kostenbesparend: Infrezen is een voordelige optie vergeleken met andere installatiemethoden.
  • Directe afwerking: Na installatie kunt u de vloer direct afwerken, waardoor uw ruimte meteen gebruiksklaar is.
  • Stofarme methode: Ons gespecialiseerde frezen laat minimaal stof achter, waardoor uw huis schoon blijft.

Wat doen de specialisten van ComfortFloors?

Wanneer u er voor kiest om vloerverwaring te laten frezen in uw bestaande woning, plaatsen wij de speciaal ontwikkelde vloerverwarmingsslangen (van Robot) in uw bestaande dekvloer. We verdelen de vloer in diverse groepen en bepalen nauwkeurig waar iedere sleuf komt te liggen.

Met onze speciale freesmachine is het precies aanbrengen van de sleuven zeer gemakkelijk te doen. Verder zorgen wij er voor dat het stof direct wordt opgevangen in handelbare zakken. Dankzij deze speciaal ontwikkelde machine is het precies aanbrengen van de sleuven een eenvoudige klus geworden! 

De 16 millimeter verwarmingsslangen worden vervolgens in een slakkenhuispatroon in de vloer gelegd. Hierdoor wordt de warmte het beste verdeeld en is de opwarmtijd overal evenredig.

 

Hoe ziet dat infrezen er precies uit?

Voor een indicatie van onze werkzaamheden, geeft de onderstaande video een mooie impressie:

Wat zeggen klanten over de diensten van ComfortFloors?

Kundig, vriendelijk en professioneel

Vijf jaar geleden hebben we een vloerverwarming laten aanleggen, en het was uitstekend gedaan. Na verloop van tijd wat problemen met de verdeler, maar gelukkig heeft ComfortFloors dit snel opgelost. Zeker een aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐ - Niels, Drachten
Super, afspraak is afspraak

Vloerverwarming in woonkamer laten aanleggen. Het advies was helder en afspraak is goed nagekomen. Netjes werk geleverd voor een perfecte prijs. Fijn dat er nog zulke meedenkende, klantgerichte ondernemers zijn.

⭐⭐⭐⭐⭐ Roy, Hoogeveen

Wat kost het infrezen van vloerverwarming?

Voor het laten frezen van vloerverwarming lopen de prijzen zeer uiteen. Belangrijke factoren die hier een rol bij spelen zijn het aantal vierkante meters en of de vloerverwarming gebruikt wordt als bij- of hoofdverwarming. Wanneer de vloerverwarming als bijverwarming gebruikt zal worden, kunnen de verwarmingsslangen namelijk verder uit elkaar gefreesd worden wat resulteert in lagere kosten.

Zoals u dus begrijpt, variëren de prijzen voor het laten infrezen van vloerverwarming dus per situatie. Over het algemeen merken wij dat het tarief tussen de €800,- en €2000,- ligt. Voor een exacte prijsindicatie in uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen of een offerte op maat aanvragen. 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Is mijn vloer wel geschikt voor het infrezen van vloerverwarming?

Is uw vloer wel geschikt voor het frezen van vloerverwarming? Of uw vloer geschikt is voor deze methodiek van vloerverwarming, is afhankelijk van de bestaande vloer die er momenteel ligt. ComfortFloors kan namelijk alleen frezen in een afwerkvloer (zandcement) of in een anhydrietvloer.

Ook is het mogelijk om door een bestaande grindvloer te frezen. Echter, door de extra werkzaamheden rekenen wij hiervoor wel een toeslag.

Hoe te bepalen of uw vloer geschikt is

Om exact te kunnen achterhalen welke vloersoort er bij u ligt, adviseren wij u om tijdens het indienen van de offerte aanvraag foto’s mee te zenden van het kruipluik (met het luik open). Op deze wijze is de opbouw van de vloer voor ons zichtbaar en kunnen wij het type vloer bepalen en beoordelen.

Zo weten wij zeker of het mogelijk is vloerverwarming aan te leggen en of frezen hierbij de geschikte methode is!

Vraag een offerte aan voor het infrezen van vloerverwarming

Klaar om de stap te zetten naar efficiënte en comfortabele vloerverwarming in uw huis? Neem contact op met ComfortFloors voor een gepersonaliseerde offerte voor het infrezen van vloerverwarming. Onze deskundigen staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elk aspect van de installatie.

Laat ons u helpen de ideale verwarmingsoplossing voor uw woning te vinden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en zet de eerste stap naar een warmer thuis!

Offerte aanvragen Ik heb nog een vraag

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1