Vloerverwarming in 1 dag

Verbouwen en renoveren kunnen tijdrovende klussen zijn. Een nieuwe badkamer kost bijvoorbeeld al gauw 1 tot 2 weken. Maar wist je dat het aanleggen van vloerverwarming veel sneller kan? Bij ComfortFloors is het zelfs normaal om vloerverwarming binnen 1 dag op te leveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Gratis offerte aanvragen Contact met Comfortfloors

Waarom vloerverwarming aan laten leggen?

In een tijd met stijgende prijzen waar de focus vooral op energie ligt is vloerverwarming een must. Het is een factor die kosten bespaart. Met vloerverwarming bespaar je tientallen euro's per maand. 

Naast de enorme  kostenbesparing levert het ook andere dingen op, namelijk:

  • Extra leefcomfort.
  • Ruimtebesparing; Radiatoren kunnen immers verwijderd worden
  • Goed voor de gezondheid; Stof dwaalt minder makkelijk rond door de ruimte
  • Hygiënischer

Is het de investering waard?

Tuurlijk, als je het ons vraagt is het zeker de investering waard. Als we even in de statistieken duiken dan zien we dat vloerverwarming per huishouden zo'n 15- tot 20% aan stookkosten per huis bespaart. 

Gasverbruik (2021):

Type woningGem. gasverbruik per maandGem. gasverbruik per jaar
Appartement83 m³ – €901.000 m³ – €1.075
Rijtjeshuis113 m³ – €1141.350 m³ – €1.364
Hoekhuis132 m³ – €1301.580 m³ – €1.554
Twee onder één kap150 m³ – €1451.800 m³ – €1.736
Vrijstaand huis201 m³ – €1872.410 m³ – €2.240

 

2022, het jaar van de enorme stijging in gasprijzen

In 2022 zijn de gasprijzen door het dak gegaan. In sommige gevallen is de prijs meer dan verdriedubbeld. De prijs van 2021 is 3 keer zo hoog! Als je vloerverwarming kiest, bespaar je veel geld door een snelle berekening en schatting.

Profiteer morgen al!

Vloerverwarming kan snel worden aangelegd, waardoor je snel kunt beginnen met besparen op energiekosten. Oh, en niet te vergeten, ook genieten!

Let wel op: op dit moment hebben het erg druk. Vraag daarom snel vrijblijvend een offerte aan bij Comfortfloors. Zijn er nog onzekerheden of twijfel je over bepaalde dingen? We helpen je graag verder op weg. Op naar energie besparen en genieten van het comfort van vloerverwarming!

Vrijblijvend offerte aanvragen Ik heb een vraag

Alt title
Je vindt ons hier
Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1