Draadstaalmatten vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen op draadstaalmatten. Wat houdt dat precies in? Op deze pagina kom je erachter wat draadstaalmatten precies zijn en, wat hierbij de mogelijkheden zijn en waarom dit voor u wellicht de beste optie is.

Draadstaalmatten

De draadstaalmatten worden gebruikt in de bouw en kunnen voor diverse klussen ingezet worden. Bij ComfortFloors maken wij gebruik van draadstaalmatten om vloerverwarming aan te leggen. Bij dit proces worden de vloerverwarmingsbuizen vastgemaakt aan de draadstaalmatten door gebruik te maken van zogenaamde mattenbinders, vlechtdraad of tyraps. 

vloerverwarming op draadstaalmatten

Wanneer vloerverwarming aanleggen op draadstaalmatten?

De methode die wij kiezen om de vloerverwarming aan te leggen hangt af van verschillende factoren. Zodra we te maken hebben met een afwerkvloer (zandcement) of een anhydrietvloer, kiezen wij er vrijwel altijd voor om de vloerverwarming in te frezen. Heeft u echter een andere vloersoort of zou u graag een isolatielaag willen aanleggen waar eigenlijk niet voldoende ruimte voor is, dan maken wij gebruik van de draadstaalmatten. 

Waarom?

Vloerverwarming op draadstaalmatten biedt de mogelijkheid om:

  • een isolatielaag onder uw vloerverwarming te monteren.
  • vloerverwarming te installeren wanneer u hier weinig ruimte voor heeft.
  • voor een relatief fijne prijs vloerverwarming aan te leggen.

Wat gaat dit kosten?

Per project lopen de prijzen erg uiteen. Zo kost het logischerwijs meer om vloerverwarming in een grote bedrijfshal aan te laten leggen ten opzichte van een woonkamer of keuken. Om er in uw situatie achter te komen hoeveel de aanleg van vloerverwarming gaat kosten kunt u daarom een offerte bij ons aanvragen. Op basis van de door u verstrekte informatie stelt ons team een offerte op maat voor u op. Zo weet u exact wat u kunt verwachten!

Offerte aanvragen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1