Vloerverwarming verdeler 10 groepen

Vloerverwarming verdeler met 10 groepen? Wij hebben recent nog een project afgerond waarbij we 10 groepen hebben geïnstalleerd voor de vloerverwarming. We vertellen je graag over onze ervaring.

10 groepen verdeler van Robot

Comfortfloors is partner met Robot. Robot is onze leverancier van vloerverwarmings techniek. Zo ook voor de 10 groepen verdeler. De basis van de 10 groepen verdeler zit hem in de Optium Flow PRO. Dat is de basis verdeler die Robot levert. Het is de absolute topper binnen de markt van vloerverwarming. Deze Optium Flow PRO stelt ons in staat om een goed product af te leveren. Enkele voorbeelden van heel handige kenmerken zijn dat de Robot Optium Flow Pro:

  • Geen pompschakelaar nodig heeft. 
  • Laag- en hoogtemperatuur systemen aanvoer mogelijk zijn.
  • Aansluitingen aan kan tot wel 16 groepen!

Robot Optium Flow PRO verdeler

10 groepen ingefreesd voor een project

Een uitdagend leuk project welke wij laatst hebben mogen afronden is die voor Installatietechniek Beugelink. Dit project vergte ons specialisme in infrezen en het installeren van 10 groepen. Wil je meer van onze succesvolle projecten zien? Bekijk ze hier.

10 groepen Robot Optium Flow PRO

Vloerverwarming verdeler met 10 groepen?

Heeft u ook zo'n mooie klus voor ons? We gaan graag aan de slag. Van natbouw tot droogbouw vloerverwarming. We staan u graag bij met ons specialisme.

Vrijblijvend offerte aanvragen Contact

 

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1