Vloerverwarming bedrijf

Vloerverwarming binnen het bedrijf. Voor sommigen klinkt dit als overbodige luxe. Het installeren van vloerverwarming binnen uw bedrijf brengt echter, naast het warm houden van voeten, meerdere interessante voordelen met zich mee. We nemen u kort mee in de voordelen die vloerverwarming voor uw bedrijf kan betekenen. 

Welzijn collega’s 

Er zijn veel factoren binnen een bedrijf die invloed hebben op het welzijn en de productiviteit van uw collega’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de werksfeer op het kantoor of de kwaliteit van de bureaustoelen. Ook de temperatuur in een ruimte kan hier invloed op hebben. Een koele vloer geeft men vaak een koud gevoel. Iets wat je uiteraard voorkomen wilt binnen een kantoor!

Onderzoekers van het blad Science hebben zelfs aangetoond dat warmere temperaturen mensen productiever doet werken. De warmte heeft naast comfort dus een positieve invloed op verbeterde cognitieve presentaties.

Tot slot draagt vloerverwarming bij aan een betere luchtvochtigheid. Dit komt mede door de gelijkmatige verdeling van de warmte. Op deze manier neemt de luchtvochtigheid toe, wat door veel mensen als fijn wordt ervaren.

Offerte aanvragen

Duurzaamheid

Met de stijgende gasprijzen heeft u waarschijnlijk al nagedacht over manieren om energiekosten te besparen. Wat wij veel terugzien binnen bedrijven, is dat de verwarming één of enkele graden naar beneden gedraaid worden. Een behaaglijke temperatuur is echter wel gewenst op de werkvloer. In ons land spreken we van een behaaglijke temperatuur bij zo’n 21 tot 22 graden. Met vloerverwarming is het mogelijk om het behaaglijke gevoel te krijgen bij zo’n 19 tot 20 graden. Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat u met vloerverwarming zo’n 10% tot 15% kunt besparen op energiekosten in verhouding met de standaard radiator!

Vloerverwarming installeren in uw bedrijf?

Bij ComfortFloors komen wij vaak bij bedrijven over de vloer om hier vloerverwarming aan te leggen. Op deze manier hebben wij in de loop der tijd de nodige ervaring opgedaan op het gebied van zakelijke samenwerkingen. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanleg van vloerverwarming binnen uw onderneming, kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit is geheel vrijblijvend en wellicht kunnen wij u voorzien van passend advies!

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1