Vloerverwarming bedrijf

Vloerverwarming binnen het bedrijf wordt vaak beschouwd als een luxe die niet strikt noodzakelijk is. Echter biedt het implementeren van vloerverwarming aanzienlijke voordelen die verder gaan dan alleen comfort. Van het verbeteren van de algehele werkomgeving tot het verhogen van de productiviteit en zelfs het verlagen van operationele kosten.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende voordelen die vloerverwarming kan bieden voor uw bedrijf. Ook belichten we waarom het een waardevolle investering kan zijn die bijdraagt aan zowel het welzijn van uw personeel als aan de efficiëntie van uw bedrijfsvoering.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vloerverwarming bedrijf

Welzijn van uw collega’s verbeteren

Het welzijn en de productiviteit van collega’s worden beïnvloed door verschillende factoren binnen een bedrijf. Bijvoorbeeld de werksfeer en de kwaliteit van het kantoormeubilair.

Een vaak onderschatte factor is de temperatuur in de werkruimte. Een koude vloer kan leiden tot een oncomfortabel koud gevoel. Dit wilt u natuurlijk wilt vermijden in een kantooromgeving.

Volgens onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Science, zorgen warmere temperaturen voor verhoogde productiviteit. De warmte draagt niet alleen bij aan comfort, maar verbetert ook de cognitieve prestaties van werknemers.

De gelijkmatige verdeling van de warmte wordt als veel mensen als aangenaam ervaren. Het zorgt echter ook voor een betere luchtvochtigheid. Dit kan leiden tot minder droge lucht. Iets wat vooral in de wintermaanden voordelig is omdat het de verspreiding van luchtwegvirussen kan verminderen.

Andere gezondheidsvoordelen

Een stabiele en comfortabele temperatuur heeft een directe impact op de gezondheid. Medewerkers ervaren minder last van stijve spieren en gewrichten, wat vaak voorkomt bij koudere temperaturen. Bovendien kan een goede luchtvochtigheid helpen bij het verminderen van allergische reacties en huidaandoeningen. Iets wat zeker bijdraagt aan een gezondere werkomgeving!

Zakelijke vloerverwarming aangelegd in Eelde

Duurzaamheid op de werkvloer vergroten

Met de stijgende gasprijzen heeft u waarschijnlijk al nagedacht over manieren om energiekosten te besparen. Bij veel bedrijven zien wij dat de verwarming één of enkele graden naar beneden gedraaid wordt. Een behaaglijke temperatuur is echter wel gewenst op de werkvloer!In ons land spreken we van een behaaglijke temperatuur bij zo’n 21 tot 22 graden.

Met vloerverwarming kunt u een comfortabel gevoel ervaren bij een temperatuur van ongeveer 19 tot 20 graden. Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat vloerverwarming tot wel 15% kan besparen op energiekosten. Dit is in vergelijking met een standaard radiator.

Esthetiek en ruimtebesparing

Vloerverwarming biedt ook voordelen op het gebied van interieurontwerp. Het elimineert de noodzaak voor radiatoren aan de muren, waardoor meer ruimte vrijkomt voor meubilair en decoratie. Dit kan bijzonder waardevol zijn in kleinere kantoorruimtes of in bedrijfsruimtes waar elke vierkante meter telt.

Vloerverwarming installeren voor uw bedrijf?

Bij ComfortFloors komen wij vaak bij bedrijven over de vloer om hier vloerverwarming aan te leggen. Op deze manier hebben wij in de loop der tijd de nodige ervaring opgedaan op het gebied van zakelijke samenwerkingen.

Wilt u vloerverwarming aan laten leggen binnen uw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op! Dit is geheel vrijblijvend en wellicht kunnen wij u voorzien van passend advies!

Offerte aanvragen Ik heb nog een vraag

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1