Huis & Woon Beurs Evenementenhal Hardenberg

Huis & Woon Beurs Evenementenhal Hardenberg

We hebben opwindend nieuws voor jullie! Comfortfloors zal aanwezig zijn op de Huis & Woon Beurs in Hardenberg, Evenementenhal, van 13 tot 15 oktober. Dit is een geweldige kans om ons te ontmoeten en meer te leren over verduurzaming en vloerverwarming.

Let op: Voor gratis toegang, neem even contact met ons op. Dan kunnen we dat voor je regelen.

Wat kun je verwachten als je ons bezoekt op de beurs?

  1. Advies over Verduurzaming en Vloerverwarming: Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe je je huis kunt verduurzamen en tegelijkertijd geniet van de voordelen van vloerverwarming.
  2. Bekijk de Producten van Robot: Kom en bekijk de nieuwste producten van Robot op onze stand. Ontdek innovatieve oplossingen die je leven gemakkelijker maken.
  3. Maatadvies: We begrijpen dat elk huis uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakt advies om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor jouw huis en behoeften.
  4. Korting op de Aanleg van Vloerverwarming: Tijdens de beurs bieden we speciale kortingen aan voor de aanleg van vloerverwarming. Dit is je kans om te profiteren van geweldige aanbiedingen.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op de Huis & Woon Beurs in Hardenberg. Het is dé gelegenheid om je huis comfortabeler en duurzamer te maken. Breng je vragen en ideeën mee, en we zullen je graag helpen.

Datum: 13, 14 en 15 oktober 2023
Locatie: Evenementenhal Hardenberg

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan een meer comfortabele toekomst voor je huis. Tot ziens op de beurs!


Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1