Standaard Pro
Robuust en compact

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ligt de huidige vloerverwarming al een tijdje in je huis? Zijn de vorige bewoners niet goed omgegaan met de verdeler? Of is de verdeler simpelweg aan vervanging toe? De vloerverwarming verdeler vervangen is mogelijk. De experts in de aanleg en vervanging van vloerverwarming van Comfortfloors praten je graag bij over de verdeler vervangen.

Waarom de vloerverwarming verdeler vervangen?

Veelal zien we bij Comfortfloors dat vorige verdelers van slechte kwaliteit zijn of dat er slecht met de verdelers en vloerverwarming is omgegaan. Dat kan zijn door vorige bewoners of door een gebrek aan kennis van vloerverwarming bij u zelf.

Een verroeste verdeler van vloerverwarming is niet goed voor het CV-systeem. Het kan leiden tot waterschade, de leidingen kunnen verstoppen, de radiator kan zijn werking verliezen en de CV-ketel zelf kan interne schade oplopen. Om dit te voorkomen is het vervangen van de vloerverwarming verdeler een goede keuze. Hierbij wordt de oude verdeler vervangen door een gloednieuwe die volgens de huidige technieken werkt. Ook op het gebied van vloerverwarming ontwikkelt de kennis zich nog altijd. Daarom kennen we hedendaags een stuk betere verdelers dan vroeger.

Verdeler vloerverwarming

Vloerverwarming verdeler geïnstalleerd

De verdelers van Robot Vloerverwarming

Bij Comfortfloors gebruiken wij enkel en alleen de verdelers van Robot Vloerverwarming. Met een reden natuurlijk. Wij kiezen voor kwaliteit en voordelig. Goedkoop lijdt vaak tot problemen en in het geval van vloerverwarming is dit niet anders. Toch kan Comfortfloors voordelige prijzen aanbieden voor goede kwaliteit. De systemen van Robot zijn namelijk een stuk geavanceerder dan die van concurrenten. 

De verdelers van Robot zijn geproduceerd in Papendrecht Nederland. Daar hebben ze een eigen productiecentrum. De kokerprofielen van staal worden geproduceerd in Europa. Er wordt dus ook nog een stuk eerlijker gehandeld als bij inferieure alternatieven uit bijvoorbeeld Azië. 

Een ander mooi voordeel van de Robot verdelers zijn dat ze komen met een garantie van wel 5 jaar. Even een vergelijking, verdelers van andere merken bieden 2 tot 3 jaar garantie.

Robot Optimum Flow Pro verdeler vloerverwarming

Robot Optimum Flow Pro vloerverwarming verdeler

Een nieuwe verdeler van Robot laten installeren?

We adviseren je graag over uw situatie rondom vloerverwarming. Zo ook bij de verdeler. Mocht het advies passend zijn, dan kunnen we direct voor je aan de slag! We kunnen in ieder geval niet wachten om jou te voorzien van een Robot verdeler.

Verdeler laten vervangen door Comfortfloors Advies over de verdeler

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1