Vloerverwarming offerte

Denkt u na over het nemen van vloerverwarming in uw woning, bedrijf of in een dergelijk gebouw? ComfortFloors, specialist in vloerverwarming staat u graag tot dienst.

We snappen dat er vragen komen bij de overweging om vloerverwarming te nemen. Daar helpen we u dan ook graag mee. Zo ook met het kostenplaatje. Vraag een gratis vloerverwarming offerte aan.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een online offerte aanvragen voor vloerverwarming bij ComfortFloors De experts van ComfortFloors op locatie aan het werk

Ontdek de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming kent een opmars. Het is razend populair om vloerverwarming te hebben en dat is ook niet gek. De prijzen van energie schieten de lucht in.

Eén van de voordelen van vloerverwarming is de besparing op energie. Naast deze reden zijn er nog tal van voordelen die bij vloerverwarming komen kijken:

  • Het comfort van vloerverwarming. Voorkom 's ochtends de koude aanraking met de vloer. 's Avonds richting de keuken voor een hapje en drankje? Een koude aanraking met de vloer is niet waar je dan op zit te wachten. Vloerverwarming brengt nou eenmaal veel comfort met zich mee.
  • Allergieën. Ze zijn vreselijk irritant. Een allergie die voorkomen kan worden met vloerverwarming is die van huisstofmijt. Verschillende temperaturen in de kamer worden voorkomen door gelijkwaardige warmtedistributie. Dat voorkomt trek en tocht. Trek en tocht zorgen voor stofcirculatie, wat de kans op huisstofmijt drastisch vergroot.
  • Esthetiek. We kunnen er niet omheen draaien. Radiatoren zien er in de meeste gevallen niet fraai uit. Ook al wordt er gekozen voor luxere radiatoren; vaak zijn deze nog niet mooi genoeg om op te wegen tegen vloerverwarming. Aansluitend daarop, radiatoren vergen schoonmaakwerk. Vloerverwarming is "onzichtbaar" en dus hygienischer dan radiatoren. 

Heeft u vragen?

We snappen het als geen ander. Vloerverwarming kan ingewikkeld zijn en is een investering die zichzelf terug moet verdienen. De juiste keuze maken is daarom belangrijk.

We helpen u daarom graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen Ik heb nog een vraag

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1