Vloerverwarming advies

Vloerverwarming en de juiste keuzes maken. Die gaan niet hand in hand wanneer er geen ervaring is met vloerverwarming. Daarom kunt u beter een expert in vloerverwarming om advies gaan vragen. Daardoor hoeft u zich niet eindeloos te verdiepen in vloerverwarming op het internet. Of maakt u niet de verkeerde keuzes waarbij in de toekomst een hoop geld verloren kan gaan. Kortom: Vraag een expert om advies over vloerverwarming.

Advies voor vloerverwarming

Advies voor keuze vloerverwarming

Het is moeilijk om direct een vloerverwarmingswijze aan een woning of bedrijfspand toe te wijzen. Allerlei factoren tellen mee om uiteindelijk tot een beslissing te komen:

  • Bestaande bouw of nieuwbouw;
  • Oppervlakte;
  • Huidige dekvloer;
  • Isolatie van de woning;
  • Budget;
  • Comfortwensen.

Daarom kunt u het best een expert vragen om advies. Toevallig leveren de specialisten van Comfortfloors vrijblijvend advies aan. 

Advies voor gebruik vloerverwarming

Met torenhoge energieprijzen is de investering van vloerverwarming al een hele goede. Toch kan men naast de juiste keuze maken met de aanleg ook flink besparen met het gebruik van de vloerverwarming. We hebben een paar tips voor je:

  1. Verander niet teveel aan de temperatuur. De energie die vloerverwarming gebruikt bij het opwarmen is dermate hoog dat het het niet waard is om de 's nachts drastisch de temperatuur omlaag te doen. Verhoog en verlaag dus met maximaal 3 graden om onnodig hoog energieverbruik te voorkomen.
  2. Als het huis nog over radiatoren beschikt, schakel deze dan niet in bij het snel verhogen van de temperatuur. Snelheid is kosten in het geval van energie. Hetzelfde geldt voor vloerverwarming opwarmen. Doe dit in kleine stapjes en verander niet teveel aan de temperatuur wanneer de juiste is bereikt.
  3. Doe de temperatuur een klein stukje lager dan wat u als warm ervaart. Het lichaam zal wennen aan deze temperatuur en met deze temperatuur zal de focus ook het beste zijn. Ideaal voor thuiswerkers of studerende kinderen dus.

Meer over besparen met vloerverwarming vind je hier.

Comfortfloors en honderden succesvolle projecten

Bij Comfortfloors hebben we al vele mensen blij mogen maken met een strak staaltje vloerverwarming. Zij genieten nu van lagere energieprijzen en vooral een fijner woonklimaat. Wilt u dat ook? We geven graag advies over welke vloerverwarmingssoort te installeren en handelen dit dan ook graag voor u af. 

Wist je dat in sommige gevallen het leggen van vloerverwarming maar 1 à 2 werkdagen kost? 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1