Vloerverwarming voor VEMA Ommen in samenwerking met Gebr. Middelveld

Vloerverwarming voor VEMA Ommen in samenwerking met Gebr. Middelveld

VEMA is een bedrijf dat verkoop en verhuur van aanhangwagens op zich neemt en dat doet vanuit Ommen. Sinds kort doen ze dat in hun gloednieuwe bedrijfspand. Op het nieuwe gedeelte van het industrieterrein in Ommen schittert het nieuwe pand van VEMA aanhangwagens in volle glorie.

Samenwerking met Gebr. Middelveld uit Alteveer (DR.)

Vanuit Gebr. Middelveld in Alteveer (DR.) kregen wij de vraag of we konden helpen bij een project. Het zou gaan om vloerverwarming aanleggen met aansluiting op een warmtepomp. Het nieuwe bedrijfspand voor klant VEMA Ommen zou namelijk comfortabel en energiezuinig moeten worden. En daar komt natuurlijk vloerverwarming ook bij kijken. Een mooie klus voor Comfortfloors dus en vooral weer leuk dat er een nieuw project samen met Gebroeders Middelveld gedaan kan worden. 

Meer over het project bij VEMA Aanhangwagens

VEMA Aanhangwagens bedrijfspand door Gebroeders MiddelveldEdwin van Comfortfloors bij VEMA

Wapening voor natbouw vloerverwarming

Nieuwbouwprojecten zijn eigenlijk altijd voorzien van natbouw vloerverwarming. Dat wil zeggen dat de vloerverwarming gelegd is en daarover een dekvloer laag gaat.

Bij grote projecten als deze is het nog belangrijker dat de wapening in orde is. De wapening zorgt ervoor dat de vloerverwarmingsbuizen op de juiste plek blijven. 

Wapening bij VEMA Ommen vloerverwarming

Robot verdeelunit

Voor al onze projecten gebruiken we de Robot verdeelunits. Deze zijn volgens ons de meest innovatieve en best presterende op de markt. En daarmee profiteert de klant van vele voordelen ten opzichte van andere verdelers. 

Robot verdeelunit bij VEMARobot verdeelunit bij VEMA in detail

Aansluiting op de warmtepomp van Gebroeders Middelveld

Voor de vloerverwarming bij VEMA geldt dat deze is aangesloten op een warmtepomp. Gebroeders Middelveld heeft de warmtepomp aangeleverd, waarop wij de vloerverwarming erop aan konden sluiten. De warmtepomp en vloerverwarming is een combinatie die we steeds vaker zien, ook voor bedrijven. 

Vloerverwarming voor jouw bedrijfspand?

Haal kwaliteit in huis voor jouw bedrijf. Kies voor Comfortfloors en de materialen van Robot. Met bijna 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we specialist zijn en hebben we al vele klanten blij mogen maken. Met een lach op ons gezicht gaan we bij je aan de slag! 

Gratis offerte Meer over vloerverwarming voor bedrijven


Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1