Dekvloer verwijderen voor vloerverwarming

Wanneer is vastgesteld dat uw huidige dekvloer niet meer in goede staat is voor bijvoorbeeld vloerverwarming, moet deze verwijderd worden. De dekvloer verwijderen voor vloerverwarming kun je het beste laten doen door een partij die ook verstand heeft van vloerverwarming. Als Comfortfloors kunnen wij daardoor voorsoorteren op wat komen gaat en een perfecte vloerverwarming leveren aan u. 

De voornaamste reden voor dekvloer verwijderen

De dekvloer verwijderen kan verschillende redenen hebben, maar de meest gehoorde reden is dat het voor nieuwe vloerverwarming is. Wanneer de dekvloer niet in goed genoege staat is of wanneer mensen inzien dat op lange termijn ingefreesde vloerverwarming niet voordelig is, willen ze de dekvloer graag vervangen. 

Waarom niet zelf niet de dekvloer gaan verwijderen?

In eerste instantie lijkt het niet heel lastig en een stuk goedkoper. Denk eraan dat met gebrek aan kennis er snel schade kan worden gedaan. Denk aan de dragende vloer. Daarnaast kan het afvoeren van de vloer in de kosten oplopen. Wanneer een professional dit werk doet scheelt het tijd en geld. Doordat Comfortfloors weet wat ze doen, werken we enorm efficiënt.

Het team van Comfortfloors

Comfortfloors team; Experts in Floorheating

Van afbraak tot aanleg tot afwerking voor vloerverwarming

Een partij nodig die de dekvloer kan verwijderen, de aanleg van de vloerverwarming kan verzorgen (volgens hoge standaard) en vervolgens dat ook netjes kan afwerken? De expert in vloerverwarming is Comfortfloors. We hebben in het verleden al vele succesvolle projecten mogen afronden, zoals deze voor de brandweerkazerne op vliegbasis Eelde. Of deze voor een woning in Gees. Wilt u nou ook het werk voor vloerverwarming uitbesteden aan een expert? Vraag een gratis offerte aan of neem contact op bij vragen. We helpen u graag!

Gratis offerte aanvragen Contact met Comfortfloors

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1