Vloerverwarming in Nederland

Steeds meer mensen overwegen de aanleg van vloerverwarming in hun woning. De voordelen van vloerverwarming worden steeds bekender en daarmee ook het belang er naar. Doordat Comfortfloors al 2 decennia lang vloerverwarming door heel Nederland aanlegt kunnen we u het best advies geven wat betreft vloerverwarming in Nederland. Het vrijblijvende advies zetten we graag om in klussen. Onze specialisten kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Ik wil vrijblijvend advies

De voordelen van vloerverwarming

Als u de aanleg van vloerverwarming in uw woning of bedrijf overweegt dan bent u zich waarschijnlijk bewust van alle voordelen. Toch zetten we deze nog graag even voor u op een rijtje. 

  • Vloerverwarming is de meest energiezuinige optie voor de verwarming van huis, kantoor of bedrijf.
  • Per jaar kan er tot wel 20% op energiekosten worden bespaard door vloerverwarming.
  • Door vloerverwarming verbetert de luchtkwaliteit en dus uw gezondheid. De manier van verwarmen zorgt voor een luchtcirculatie die het verspreiden van stof verminderd. 
  • Radiatoren zijn niet meer nodig door vloerverwarming. Ze zijn niet meer in het zicht en nemen ook geen ruimte meer in. Goed voor het oog, goed voor de ruimte.
  • Het comfort van vloerverwarming is top! Een verwarmde vloer aan de voeten, maar ook een aangenamere warmte.

Comfortfloors: Kwaliteit, snel en voordelig

Door onze ervaring in de branche van vloerverwarming kunnen we snel kwaliteit leveren. Dat allemaal voor een lage prijs ten opzichte van onze concurrenten. Een kwestie van tijd en u heeft uw investering weer terugverdiend!

Gratis offerte aanvragen

Miranda Talen
Heeft u een vraag?

Neem geheel vrijblijvend contact op!

1